Allround logistiek medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Moerdijk
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

 Wij zijn op zoek naar een man of vrouw die al enige ervaring heeft binnen de logistiek en zich daarin verder wilt ontwikkelen. Binnen deze functie allround logistiek medewerker draag jij in eerste instantie zorg voor een optimaal voorraadbeheer. Dat betekent dat je met een hoogwerker (een schaarlift) de stelling afgaat met een scanner in je hand en per product de voorraad checkt die momenteel nog in de vakken staat.

Je snapt wel; je moet geen hoogtevrees hebben voor deze job! De stelling gaat namelijk tot 10 en een halve meter hoog, en jij dus ook!
 

Wat wij bieden

We bieden:
-Een fulltime baan in de dagdienst
-Gunstige arbeidsvoorwaarden
-Werken voor een wereldwijde
-Een bruto salaris van 2000 euro tot 2300 euro per maand op basis van ervaring

Wat wij vragen

De functie
Naast het voorraadbeheer ben jij volwaardig logistiek medewerker. Dat betekent dat je met de heftruck verantwoordelijk bent voor het laden en lossen van goederen, het in ontvangst nemen ervan, het controleren en het wegplaatsen in het magazijn. Je begrijpt al; een heftruck certificaat en een VCA zijn voor deze functie vereist, evenals enige ervaring in een soortgelijke functie. Dit is een dagdienst functie met uitzicht na ongeveer een half jaar tot een 2 ploegendienst functie met gunstige voorwaarden.

Functie eisen
-Geen greintje hoogtevrees
-Een geldig Heftruck en VCA certificaat
-Ervaring als logistiek medewerker en heftruckchauffeur
-Certificaat om met een hoogwerker (schaarlift) te werken is een pré


 

Over het bedrijf

Voor onze opdrachtgever, een wereldwijd bedrijf dat ook haar roots in Nederland heeft, is voor haar nieuwe vestiging aan de Moerdijk (Klundert) op zoek naar een veelzijdig inzetbare logistiek medewerker. Jij gaat je in beginsel bezig houden met voorraadbeheer, dit geschiedt middels een scanner in je hand en een hoogwerker (schaarlift) om de stellingen langs te gaan. Daarnaast voer je heftruck werkzaamheden uit. Lijkt dit je wat en woon je in Dordrecht of omgeving Rotterdam of Breda?

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent