Begroter/ Calculator

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Aan de hand van offerteaanvragen bepaal je als begroter zowel de kostprijs als de verkoopprijs. Dit doe je door het aanvragen en beoordelen van bestekken en offertes, het initiëren van alternatieven en deze verder uit te werken. Daarnaast behoort ook het signaleren;  beoordelen; inschatten en adviseren omtrent (mogelijke) risico’s en kansen binnen de bandbreedte van het bestek of de functionele eisen van de opdrachtgever tot je taken. Uiteraard zorg je voor een adequate werkoverdracht.Tot slot benader je actief (potentiële) klanten en verwerf je, in overleg met je operationeel leidinggevende, projecten.

Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met de collega’s op de vestiging in Utrecht, je rapporteert daarbij rechtstreeks aan de vestigingsmanager. 

Wat wij bieden

Wat hebben wij te bieden:

Je maakt deel uit van een Fulltime baan met een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Wij bieden daarom ook een contractduur van een onbepaalde tijd. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw en Infra.

Wat wij vragen

Dit verwachten we van jou:

-Een afgeronde MBO/HBO- opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek;
-Ervaring als calculator;
-Je bent communicatief vaardig; proactief; flexibel en komt zowel zelfstandig als in een team goed tot je recht;
-Je bent nauwkeurig; oplossingsgericht en werkt innovatief waarbij de klant centraal staat;
-Het is een pre als je ervaring hebt op het gebied van (tijdelijke) verkeersmaatregelen;
-Kennis van de markt en van diverse contractvormen;
-Administratief en cijfermatig goed onderlegd.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachgever is een vlotte en veilige doorstroming het doel. Zij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervullen zij een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd? en wil jij werken als een begroter?
Reageer dan snel op deze vacature, bel of stuur een whatsapp bericht naar 06 - 30 30 89 61

Deel via social media:

Bryan van Wagtendonk

Bryan van Wagtendonk

06-30 30 89 61
bryanvanwagtendonk@fcutrechtatwork.nl

WhatsApp Bryan van Wagtendonk     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent