Chauffeur Bulkwagen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving


Als Chauffeur Bulkwagen is elke dag een nieuwe uitdaging; je weet immers nooit waar de volgende rit naartoe gaat. En juist dat is het mooie van deze functie. Je laadt diervoeders met een bulkwagen op onze fabrieken en transporteert en lost deze vervolgens bij onze klanten. Belangrijk hierbij zijn onze kwaliteits-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Hoe jij je ritten doorkrijgt? Via onze boordcomputer; hierin staat precies naar welke klant je moet en hoe je daar komt. Ook krijg je informatie over wat er in elk compartiment van je bulkwagen zit, in welke silo gelost moet worden en of er nog bijzonderheden zijn.

Wat wij bieden


Bevlogen en betrokken medewerkers zijn belangrijk om onze ambities waar te maken. We hebben aandacht voor goede en moderne werkomstandigheden en bieden je volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk en vakmatig te ontwikkelen. Zo kun jij het beste uit jezelf halen.


Dit bieden wij u:

-Marktconforme arbeidsvoorwaarden o.b.v. opleiding en werkervaring
-Een contract voor Vast werk voor onbepaalde tijd
-Een Fulltime baan
-De mogelijkheid om cursussen te volgen
-Werken met gemotiveerde en ambitieuze collega’s

Wat wij vragen

Je bent dé ambassadeur van het bedrijf bij klanten; je begrijpt dan ook het belang van kwaliteit, netheid en hygiëne. Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig en nauwkeurig. Resultaat staat bij jou voorop. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en ga je elke dag met een positieve en vitale werkhouding aan de slag. Met jouw stuurmanskunsten zit het wel goed.

Onze ideale bulkwagenchauffeur beschikt over:

-Een rijbewijs CE met code 95
-Enige jaren ervaring als chauffeur
-Affiniteit met de agrarische sector
-Een goede fysieke conditie en collegiale instelling
-Je werkt in een 2-ploegenrooster (in de ochtend en middag) en bent bereid om ook op zaterdagen te werken. We zoeken ook een chauffeur die graag in een wisselend ochtend-, middag- en dagdienstrooster gaat werken.

Over het bedrijf

De afdeling transport & logistiek vormt het hart van de organisatie. Samen zorgen we ervoor dat de diervoeders tijdig, efficiënt en veilig afgeleverd worden te vervoeren aan de klanten. Daar hebben we klantvriendelijke chauffeurs voor nodig. Ondersteun jij ons logistieke proces in Utrecht?

Solliciteren

Is dit wat voor jou? en ben geïnteresseerd als een chauffeur Bulkwagen? Reageer dan snel op deze vacature, bel of stuur een whatsapp bericht naar 06 - 30 30 89 61
 

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Bryan van Wagtendonk

Bryan van Wagtendonk

06-30 30 89 61
bryanvanwagtendonk@fcutrechtatwork.nl

WhatsApp Bryan van Wagtendonk     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent