Allround Chauffeur in een mooi Familie bedrijf!!

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

In deze fulltime functie in de logistiek vervang je chauffeurs die afwezig zijn in verband met vakantie of ziekte. Je wordt ingezet op verschillende type auto’s zoals betonmixers, asfaltauto’s, trailers, autolaadkranen, etc. Om deze uitdagende functie naar tevredenheid te kunnen vervullen dien je dan ook over ervaring te beschikken als chauffeur van GWW materieel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhouden, schoonhouden en het verhelpen van kleine storingen aan het voertuig waarop je wordt ingezet. Tijdens de winterperiode ingezet kunnen worden voor de gladheidsbestrijding (strooien en/of schuiven) behoort tevens tot de taken.

Wat wij bieden

Wat bieden wij u?

- Fulltime functie
- Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
- Marktconform salaris op basis van ervaring
- Werken in een leuke en snel groeiende organisatie
- Vast werk

Wat wij vragen

Wat vragen wij van u?

- Rijbewijs CE, aangevuld met Code 95;
- het is een pré als je in bezit bent van het diploma Basisveiligheid (VCA);
- Enige jaren werkervaring als Chauffeur;
- Bij voorkeur kennis van GWW werkzaamheden;
- Je bent flexibel en stressbestendig;
- Bereidheid om ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden te werken.

Over het bedrijf

Je komt in dit bedrijf in Utrecht veel verschillende type mensen tegen zoals technici, chauffeurs, operators, schippers en kantoormedewerkers. Eén ding hebben we met elkaar gemeen, we zijn trots op ons werk en de prestaties die we met elkaar weten te realiseren. Zij geloven dat beloning verder gaat dan alleen een goed salaris. Ze hebben altijd aandacht voor de persoonlijke omstandigheden en staan open voor eigen initiatieven.

Solliciteren

Als je net zo enthousiast bent geworden over deze vaste baan als wij dan komen wij graag met jou in contact. Heb je geen cv bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match.

Wil jij werken als Allround Chauffeur? Reageer dan snel op deze vacature, bel of stuur een whatsapp bericht naar 06 - 30 30 89 61

Deel via social media:

Bryan van Wagtendonk

Bryan van Wagtendonk

06-30 30 89 61
bryanvanwagtendonk@fcutrechtatwork.nl

WhatsApp Bryan van Wagtendonk     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent