Logistiek Teamleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Bij onze opdrachtgever bevind zich in de regio Utrecht. Hier ga jij als teamleider aan de slag met zo'n 70 medewerkers die jij gaat aansturen. Je krijgt daar natuurlijk hulp bij van een team van logistieke teamleiders. Waarna je hun gaat aansturen op het personele en operationele proces. jij bent ook een belangrijke gesprekspartner voor de HUB Manager, je zal met hem de belangrijke dingen bespreken die in de loods plaatsvinden. je zal ook vaak te maken krijgen met avond en nachtdiensten waar je vaak mee te maken gaat krijgen.

Wat wij bieden

 • Fulltime
  - Vast contract
  - Uitdagende functie veel verantwoordelijkheden en vrijheid
  - Doorgroeimogelijkheden
  - Markt conform salaris dat past bij leeftijd en ervaring
  - Een enthousiast Team

Wat wij vragen

 • MBO werk- en denkniveau
  - Ervaring als Teamleider in de productie is een pre
  - Motiverend en enthousiast
  - Hands on mentaliteit
  - Nachtdienst geen probleem   

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een van de meest toonaangevende logistiek dienstverleners in Nederland. De wereld van pakketdistributie is volop in beweging en groeit. Wil jij samen met ons groeien? Bij onze opdrachtgever krijgen medewerkers de ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap in een professionele organisatie. Met onze collega’s dragen wij zorg voor het leveren van miljoenen pakketten op jaarbasis vanuit onze 16 locaties in Nederland. Samen gaan we voor kwaliteit.

Solliciteren

Als je net zo enthousiast bent geworden over deze functie als wij dan komen wij graag met jou in contact. Heb je geen cv bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren of te bellen naar 06-30 30 89 61! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match.

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Bryan van Wagtendonk

Bryan van Wagtendonk

06-30 30 89 61
bryanvanwagtendonk@fcutrechtatwork.nl

WhatsApp Bryan van Wagtendonk     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent