Reachtruck chauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Moerdijk
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit orderpicken, op locatie zetten (put-away) en verzendklaar maken van goederen. Hiervoor gebruik je een van de gloednieuwe reachtrucks die we tot onze beschikking hebben. Daarnaast bedien je een van de smalle-gangentrucks (combitruck of orderpicker). Via een handheld-scanner verwerk je de verplaatsingen in ons eigen WMS-systeem Klairy.

Wat wij bieden

Wat bieden we?
Je komt te werken voor een dynamische werkgever die jou uitdaagt het beste uit jezelf te halen. Er is ruimte voor initatief en er wordt geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een team van ongeveer 100 medewerkers, met een eigen personeelsvereniging en leuke teamactiviteiten.
 

Wat wij vragen

Wie jij bent
Je bent leergierig en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je hebt ervaring als orderpicker in een warehouse en je kunt goed overweg met een reachtruck. Daarnaast houd je ervan om je werk netjes en precies uit te voeren.

Functie eisen
Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

-Afgeronde vmbo-opleiding of vergelijkbaar.
-Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
-Certificaat voor het gebruik van een reachtruck.
-Ervaring met / certificaat voor gebruik van een man-uptruck is een pre.
-Bereidheid tot het werken van afwisselende diensten (tussen 23:00 en 18:00 uur).
Overleggen van een VOG-verklaring maakt deel uit van de sollicitatieprocedure
 


 

Over het bedrijf

Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken in het gloednieuwe distributiecentrum in Moerdijk (Klundert) van een internationaal logistiek bedrijf. Vanuit dit magazijn worden dagelijks goederen verstuurd naar bestemmingen over de hele wereld, via verschillende transportbedrijven. Koeriers, vrachtwagens (onder andere met zeecontainers) en andere transportmiddelen rijden af en aan om goederen te brengen of op te halen. De opgeslagen goederen variëren van kleine onderdelen tot complete pallets.
 

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!
 

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent