Reachtruck chauffeur - logistiek medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Moerdijk
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Het is belangrijk dat je ervaring hebt binnen deze functie, enkel het hebben van een certificaat is niet voldoende. Als jij daarbij ook op de heftruck kunt rijden en in de omgeving van Dordrecht, Rotterdam of Breda woont dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Wat mag je verwachten?
-Werken in een hecht team met een prettige, informele sfeer
-Vast werk voor langere tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
-Een top werkgever die in jou investeert
-Passend salaris naar leeftijd en ervaring

Wat wij vragen

Wat verwachten we van je?
-Geldig Reachtruck certificaat en ervaring als reachtruckchauffeur
-Geldig VCA certificaat
-Je haalt voldoening uit het besturen van de reachtruck en het zo snel mogelijk laden en lossen van vracht, het verzamelen van orders en het verwerken van documentatie.

Over het bedrijf

Voor een van onze vaste opdrachtgevers – een groot internationaal bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland– zijn wij voor hun splinternieuwe warehouse in Moerdijk (Klundert) op zoek naar een kundige reachtruck chauffeur!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent