Werkvoorbereider Technische Dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2700,- per maand

Functie omschrijving

Hoe ziet je week eruit?
De Werkvoorbereider Technische Dienst is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en voortgang van de TD-planning. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor: 

- Voorbereiding van technische werkzaamheden aan apparatuur, installaties en gebouwen op de productieplant. Je plant en prioriteert de dagelijks uit te voeren activiteiten en organiseert de werkzaamheden. Je overlegt met opdrachtgevers over de planning en bewaakt de voortgang

-Coördinatie van de TD-werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van ca. 4 medewerkers en instrueert externe partijen. Je verstrekt werkvergunningen, controleert de werkzaamheden en neemt werk af. Je bent in theorie en praktijk de rechterhand en vraagbaak van het Hoofd Technische Dienst.

-Procesverbetering aan apparatuur, machines en installaties. Je bent actief bezig met initiëren van verbetervoorstellen, je voert onderzoekwerkzaamheden uit en neemt deel aan projecten met betrekking tot procesoptimalisatie.

-Veiligheid in en om de productieplant. Het is jouw taak te zorgen voor naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften en de juiste toepassing van werkinstructies en procedures.

Wat wij bieden

Wat mag je verwachten?
-Een fulltime baan voor onbepaalde tijd met kans op een vaste aanstelling;
-Werken voor een internationale topwerkgever
-Een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie
-Uiteraard een ploegentoeslag bovenop je basissalaris

Wat wij vragen

Om je functie goed uit te kunnen voeren beschik jij over het volgende:
- Een opleiding op MBO 4 niveau, technische richting (elektrotechniek – en besturingstechniek), aangevuld met vaktechnische training en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een productieorganisatie of proces-omgeving.

- Jouw ruime theoretische en praktische kennis op het vakgebied elektrotechniek en besturingstechniek zet je in voor de dagelijkse ondersteuning aan de monteurs e.a. partijen. Bij voorkeur beschik je over ervaring met of heb je affiniteit met leidinggeven.

- Je bent bekend met onderhouds-informatiesystemen. VCA-VOL is gewenst, een hef/reachtruck - hoogwerker certificaat is een pre, evenals kennis van werken met gevaarlijke stoffen.

Over het bedrijf

Het bedrijf
Onze opdrachtgever, gevestigd in Dordrecht, gelegen tussen de rook van Rotterdam en Breda richt zich op de productie en warehousing van olie en smeermiddelen voor de automotive industrie, de scheepvaart en diverse vormen van de industrie.
Je komt te werken binnen een dynamische organisatie met oog voor ontwikkeling en groei. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast dienstverband op basis van goed presteren.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent