Chauffeur portaal- en haakarm wagen (CE)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Voor de vestiging in Dordrecht zijn we op zoek naar een portaal- en haakarm chauffeur. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de inzameling en afvoer van verschillende afvalstromen. Daarbij verricht je eenvoudige administratieve werkzaamheden ter verantwoording van de gewerkte uren en van het ingezamelde afval en ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan je wagen.

Wat wij bieden

Wat mag je verwachten?
Een interessante en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er is een open en prettige werkcultuur. Wij bieden verder een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren, neem jij het volgende mee:
-Rijbewijs C, als je ook E bezit is dat een pré!
-VCA
-CCV-B-diploma/Code 95 Richtlijn vakbekwaamheid
-Flexibel ingesteld; je bent inzetbaar op de zaterdagen
-Goede rijvaardigheid en oplettendheid in het verkeer
-Positieve en klantgerichte instelling
-Goede geografische kennis Drechtsteden/ Alblasserwaard is een pré

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een prominente speler binnen de afvalinzameling en recycling. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde portaal- en haakarm chauffeur. Om deze functie uit te voeren heb jij je rijbewijs C en E in the pocket en enige ervaring in een soortgelijke functie.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!
 

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent