Junior projectcoördinator

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2800,- per maand

Functie omschrijving

Als planner / werkvoorbereider vorm je een belangrijke schakel. Je bent de link tussen de engineering en productie en bent soms een soort projectleider. Je werk start met een uitgewerkt product vanuit het bedrijfsbureau. Hierbij ga je in overleg bekijken welke (en hoeveel) monteurs er ingezet moeten worden en welke materialen er nodig zijn (inkoper). Waar nog schuif je met personeel en bestel je materiaal bij. Nadat je het project hebt gestart loods je dit door de productie heen en stuur je waar nodig bij. 

Wat wij bieden

Uitzicht op een fulltime vaste baan, een salaris tussen de € 2.000,- en € 3.000,- bruto per maand en een mooi technisch bedrijf waar je alle kanten op kunt! 

Wat wij vragen

Je bent communicatief, een echte regelneef, kunt tekeningen lezen en vindt het leuk om een project te coördineren en mensen succesvol in te zetten. Het is fijn als je een beetje uit de buurt van Tilburg komt (Waalwijk, Breda, Oosterhout, Den Bosch).

Over het bedrijf

Leuke, moderne klant met een product waar geen tweede van is! Ze bedenken, engineeren, maken, plaatsen en onderhouden. Ze hebben grote klanten zoals Rijkswaterstaat dus een stabiele speler! Ze zijn gevestigd in de regio Tilburg.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! 

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent