Assemblagemedewerker voor leuk bedrijf

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 1700,- per maand

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever, gevestigd in Zwijndrecht, is gespecialiseerd in deze buizenpost, van concept tot realisatie en implementatie bij de klant. Het bedrijf vind zijn oorsprong in Duitsland en opereert internationaal op grote schaal. De assemblagemedewerker die wij zoeken staat met 4 a 5 andere collega’s op de productieafdeling, waar je onder andere deze systemen middels een blueprint/kaart in elkaar gaat zetten.

Dit is technisch werk, werkzaamheden als solderen, correct aflezen van blueprints/kaarten en verlijmen komen hier ook bij kijken. Een specifiek diploma is geen vereiste, maar een LBO/MBO functie in een technische richting is wenselijk.

 

Wat wij bieden

Wat mag je verwachten?
-Een salaris op basis van ervaring (denk aan een salaris tussen de 1700 en 2100 euro bruto per maand)
-Fulltime werk voor onbepaalde tijd
-Een dagdienst functie met werktijden van 7:30 tot 16:15 uur

Wat wij vragen

Om deze functie goed uit te voeren beschik jij over het volgende:
-Een LBO/MBO diploma in een technische richting is wenselijk
-Affiniteit en ervaring met techniek; je kunt b.v. solderen, verzagen en verlijmen, kaarten lezen en correct afmeten, etc.
-Zelfstandig kunnen werken
-Woonachtig in omgeving Zwijndrecht/Dordrecht/Rotterdam

Over het bedrijf

Bekend met buispost? Nee!? Geen zorgen, wij eerst ook niet! Het principe van buizenpost werd al ontdekt in de eerste eeuw na Christus, maar werd vooral pas ingezet in de 19e en 20e eeuw, voornamelijk voor het versturen van post in de grotere steden. Tegenwoordig wordt buizenpost vooral ingezet in ziekenhuizen maar is ook terug te vinden in banken, distributiecentra en de industrie.
Buispost functioneert in vrijwel elke omgeving, en gebruistoepassingen vind je bijvoorbeeld terug in de vorm van het versturen van bloedzakken, medicijnen of andere benodigdheden in ziekenhuizen en geldtransport in banken en supermarkten.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de werving uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent