reachtruckchauffeur vast werk!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerdijk
Salaris € 2250,- per maand

Functie omschrijving

Je komt fulltime te werken in het gloednieuwe Distributie Centrum van onze relatie in Moerdijk. Vanuit dit magazijn worden dagelijks goederen verstuurd naar bestemmingen over de hele wereld, via verschillende transportbedrijven. Koeriers, vrachtwagens (onder andere met zeecontainers) en andere transportmiddelen rijden af en aan om goederen te brengen of op te halen. De opgeslagen goederen variëren van kleine onderdelen tot complete pallets.
De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit orderpicken, op locatie zetten (put-away) en verzendklaar maken van goederen. Hiervoor gebruik je een van de gloednieuwe reachtrucks die we tot onze beschikking hebben. Daarnaast bedien je een van de smalle-gangentrucks (combitruck of orderpicker). Via een handheld-scanner verwerk je de verplaatsingen in het eigen systeem.
Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Dordrecht en omgeving Klundert.

Wat wij bieden


Werken bij onze relatie betekent elke dag werken aan groei, in een innovatieve en dynamische omgeving. Het bedrijf daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden zij jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
Je werkt in een ongekend goede werksfeer, in een hecht team van ongeveer 110 medewerkers, waarvan ruim 40 in het warehouse. Via de actieve personeelsvereniging kun je bovendien deelnemen aan leuke teamactiviteiten.
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.
Bij gebleken geschiktheid vaste aanstelling

Wat wij vragen


-Afgeronde vmbo-opleiding of vergelijkbaar.
-Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
-Certificaat voor het gebruik van een reachtruck.
-Ervaring met / certificaat voor gebruik van een man-uptruck is een pre.
-Bereidheid tot het werken van afwisselende diensten (tussen 23:00 en 18:00 uur)
-Ervaring in de logstiek als magazijnmedewerker met een geldig reachtruckcertificaat


Overleggen van een VOG-verklaring maakt deel uit van de procedure voor de definitieve aanstelling.

Over het bedrijf

Onze relatie is een logistiek dienstverlener, met de focus op Transport Management, Warehouse Management en Data Management. Zij bieden een internationaal netwerk van transport- en warehousingpartners, in combinatie met een team van logistiek specialisten en een unieke logistieke applicatie.

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, reageer dan direct!

Deel via social media:

Jacqueline Dam

Jacqueline Dam

06-44 34 19 70
jacquelinedam@werktalent.com

WhatsApp Jacqueline Dam     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent