(Eerste) autospuiter

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Als (eerste) autospuiter werk je zelfstandig. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor alle schade die herstelt moet worden op locatie, veelal bouwlocaties. Daarbij heb je een volledig ingerichte bus tot je beschikking met alle materialen die je nodig hebt om op locatie de verf tot je juiste kleur te mengen, te schuren, eventueel uitdeuken en alle schade zelfstandig herstellen in die mate dat deze herstelling voor de klant niet of nauwelijks meer waarneembaar is. De schades waar je aan moet denken zijn o.a. deukjes, krasjes, kleurverschil etc.
 

Wat wij bieden

Wat mag je verwachten?
-Werken voor een leuke werkgever die bereid is om in jouw ontwikkeling te investeren
-Een vaste, fulltime functie voor onbepaalde tijd
-Vrijheid en zelfstandigheid

Wat wij vragen

Om deze functie goed uit te voeren heb jij:
-Rijbewijs B
-Een MBO diploma autospuiter of sterk gerelateerd (bv autotechnicus)
-Zelfstandig kunnen en willen werken
-Het vak willen leren

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een informele, kleinschalige organisatie gevestigd in Dordrecht, onder de rook van Rotterdam en Breda. Zij zoeken een autospuiter, die bereid is het vak te leren of nog dieper te willen doorgronden.

Solliciteren

Wij bieden een afwisselende functie met een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent