Allround medewerker gietvloeren (Fulltime)

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1800,- per maand

Functie omschrijving

Vind jij het belangrijk om te werken binnen een bedrijf waar hard werken en gezelligheid de boventoon voeren? Onze opdrachtgever, in regio Gorinchem, is dé specialist in vloersystemen. Zij voeren spraakmakende projecten uit voor opdrachtgevers als ProRail en Ballast Nedam. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het gieten van vloeren bij onder anderen farmaceutische bedrijven of bijvoorbeeld het stationsperron bij jou in de buurt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

- Het voorbereiden van de werkzaamheden;
- Het uitvoeren van diverse sloopwerkzaamheden;
- Het bedienen van dergelijke machines;
- Het mengen van grondstoffen.

Vanzelfsprekend zal je beginnen bij het begin en assisteer je eerst je collega's. Na verloop van tijd ga je zelf epoxy vloeren gieten, egaliseren en afwerken.

Ben jij een nachtbraker? Mooi, onze opdrachtgever ook! Hoewel ze veelal overdag werken, verrichten zij geregeld werkzaamheden aan het spoor wat enkel in de nacht uitgevoerd kan worden.

Wat wij bieden

Naast het werken in een gezellig team en het leren van een mooi vak bieden wij:

- Salaris tussen de €1600 en de €2400;
- 8% vakantiegeld;
- 24 Vakantiedagen;
- Fulltime werk met kans op een contract voor onbepaalde tijd;
- Eventueel een VCA cursus.

Wat wij vragen

Vanzelfsprekend is een achtergrond in de bouw erg handig maar zeker geen eis. Belangrijke eigenschappen om deze functie met succes te bekleden zijn:

- Een gezonde werkers mentaliteit;
- Enig technisch inzicht;
- Woonachtig in de omgeving van Gorinchem.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in vloersystemen in de breedste zin van het woord. Als onderdeel van Den Toom Beheer B.V, welke al meer dan 25 jaar in het vak zit en dus meer dan genoeg ervaring heeft bouwen zij aan hun eigen weg. In deze jaren hebben zij een stabiele en tevreden klantenkring opgebouwd waaronder een flink aantal vooraanstaande organisaties. Naast het aanleggen van gietvloeren overal binnen Nederland houden zij zich ook bezig met het onderhoud en reparaties van diezelfde vloeren. Door het op de voet volgen van technologische ontwikkelingen is onze opdrachtgever altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan deze dan ook altijd op de juiste manier toepassen.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever en kun je op zeer korte termijn op gesprek en indien het van beide kanten goed bevalt zo snel mogelijk starten.


Ben je op zoek naar een vaste baan als allround medewerker gietvloeren of wil je meer informatie?

Bel dan naar: 0183-631201 of stuur een mailtje: lexbrokking@werktalent.com

Deel via social media:

Lex Brokking

Lex Brokking

0183 – 63 12 01
lexbrokking@werktalent.com

WhatsApp Lex Brokking      Ga naar instagram van Lex Brokking


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent