Vaste baan; Telesales medewerker outbound

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Wij zijn op zoek naar dè gedreven Telesecretaresse (fulltime). Heb je ervaring in een callcenter en ben je op zoek naar een vaste baan, overdag en van maandag t/m vrijdag? Grijp je kans.

Over de functie

Ben jij naast het type persoon dat elke afspraak altijd nauwkeurig in de agenda noteert ook nog eens mondig?
En is zelfstandig werken voor jou geen probleem? 2 keer ja? Lees dan snel verder want dan hebben wij mogelijk de perfecte baan voor jou. Het is aan jou de taak om te zorgen dat de vertegenwoordigers bedrijven kunnen bezoeken. Jij plant namelijk afspraken voor ze in bij nieuwe en bestaande klanten zodat ze daar de EHBO producten kunnen presenteren. Jij deinst niet terug als je een harde nee krijgt maar jij pakt juist door en zorgt ervoor dat er alsnog een afspraak ingepland wordt. Naast het inplannen van afspraken heb je ook een stukje administratie dat afgehandeld moet worden. Ook woon je 1 keer per week een vergadering bij waarin reflecteert wordt op de gemaakte afspraken. Je vormt samen met een accountmanager een geoliede machine en zorgt ervoor dat je buitendienst collega op de beste plekken terecht komt. Je werkt in dagdienst, 4 volle dagen en op de vrijdagmiddag ga je vroeg weekend vieren.

Wat wij bieden

 • Een structurele baan voor 40 uur per week
  - Uitzicht op een vast contract bij onze opdrachtgever (afhankelijk van ervaring en sollicitatieprocedure direct in dienst of eerst tijdelijk via bureau)
  - Een baan met goede begeleiding; je woont regelmatig vergaderingen bij waarin de verbeterpunten worden besproken
  - Een jong en dynamisch team om mee te werken
  - Positieve, energieke collega's
  - 2 keer per jaar een leuk bedrijfsuitje

Wat wij vragen

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  - Je bent voor fulltime 40 uur beschikbaar (maandag t/m donderdag 08;00 -17;00, vrijdag 08:00 - 14:30)
  - Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld
  - Ervaring in telefonisch contact is een pré, bijvoorbeeld als callagent, callcenter medewerker of op de commerciele binnendienst
  - Je woont in Tilburg, Breda, Eindhoven, Waalwijk of direct omgeving en kan zelfstandig met eigen vervoer op de werklocatie komen.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een leuke bedrijf gevestigd aan de rand van Tilburg. Het gaat om een familiebedrijf dat inmiddels 25 jaar bestaat. Met ruim 180 medewerkers in Nederland, België en Duitsland zijn ze één van de grootste leveranciers op het gebied van EHBO materialen en diensten.

Solliciteren

Nog steeds enthousiast na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons jouw cv + motivatie naar tilburg@werktalent.com. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 013-3031140.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent