Technisch Specialist Tuingereedschap

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Almere
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Jouw dag is nooit hetzelfde. Naast een deel administratie en ondersteuning aan de dealers en eindgebruikers op technisch gebied, beoordeel je garantie aanvragen en geretourneerde onderdelen.
Daarnaast controleer jij de onderdelen t.a.v. de reparatie en beoordeel jij of deze vallen binnen de garantie. Uiteraard zorg voor een goede en duidelijke terugkoppeling richting de dealer en informeer jij hen t.a.v jouw bevindingen. Regelmatig geef jij trainingen aan de dealers om hen up-to-date te houden t.a.v. technische ontwikkelingen en specificaties van de producten.
Ook assisteer jij waar nodig het magazijn om alles goed naar de dealers te retourneren.
In deze functie komt het af en toe voor dat jij in het buitenland trainingen zal gaan volgen om jouw kennis up-to-date te houden.

Samenvattend: Je wordt de technisch specialist binnen het bedrijf. Jouw kennis (ook door producttrainingen bij het moederbedrijf) zorgt ervoor dat je onmisbaar bent voor het dealernetwerk, alsmede binnen het bedrijf. Naast een gedegen technische kennis heb je ook affiniteit met administratie en kunt handelen vanuit een klantgericht en commercieel gevoel.

Wat wij bieden

Geboden wordt een vast dienstverband met een maximum bruto maandsalaris van € 3.000,00.
Het betreft een fulltime dienstverband.
Daarnaast biedt het bedrijf een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.

Wat wij vragen

Voor deze functie is het bedrijf op zoek naar een technisch medewerker die naast oplossingsgericht denken ook klantgericht is en reparatieverzoeken van A tot Z weet te begeleiden. Daarnaast ben je iemand die wil blijven ontwikkelen en leren en naast geboden training ook zelf initiatief neemt om nieuwe technieken te gaan beheersen.

De juiste kandidaat brengt mee:
- Ervaring opgebouwd als binnendienst medewerker of technisch support medewerker richting o.a. spareparts, werkplaats, elektrisch gereedschap e.d.
- Je hebt ervaring opgedaan met garantie op onderdelen binnen bijvoorbeeld automotive-bedrijven, huishoudelijke apparaten, elektrisch gereedschap e.d.;
- Je hebt bij voorkeur kennis opgedaan van accu's en door brandstof aangedreven accu's;
- Je bent gewend te werken met dealers en dealernetwerken;
- Je communiceert vlot en duidelijk;
- Engelse technische specificaties en handleidingen zijn voor jou goed te begrijpen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldberoemd producent van diverse mechanische en elektrische producten voor particulier en zakelijk gebruik. Binnen het in Almere gevestigde BeNeLux hoofdkantoor werken ruim 40 medewerkers. Een dealernetwerk draagt zorg voor de verkoop van de hoogstaande producten door Nederland.

Solliciteren

Zin in deze uitdagende baan bij dit mooie internationale bedrijf? Solliciteer dan direct via de button of mail jouw CV aan almere@werktalent.com

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent