Shopfitter vast werk

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Ridderkerk
Salaris € 3100,- per maand

Functie omschrijving


Als shopfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van leidingen van diverse diameters en materialen volgens tekening, schetsen of op aanwijzingen. Je stelt o.a. buizen, flenzen fittingen en bochten samen op de werkplaats. Je zorgt voor het accuraat samenstellen en hechten van leidingen, zodat het daarna afgelast kan worden door een collega en je zorgt zelf voor het controleren daarvan.

Takenpakket:

  • Het fabriceren van leidingen van diverse diameters en materialen volgens tekening, schetsen of op aanwijzingen, e.e.a. volgens afgesproken werkprotocol.
  • Zelf controleren van het samengestelde product.

Wat wij bieden

Een uitdagende fulltime baan bij een bedrijf dat sterk in beweging is, waarin veel ruimte is voor eigen inzicht, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een ondernemende en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s. Onze klant heeft prima arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de CAO-voorwaarden voor de Metaalnijverheid.

Je werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 07.00 uur - 16.15 uur en op vrijdag van 07.00 uur t/m 13.15 uur. Indien nodig ben je bereid om over te werken.

Het salaris hangt natuurlijk af van de ervaring die je meebrengt en is zeker marktconform. Om jouw ontwikkeling kracht bij te zetten, investeren we ook graag in aanvullende cursussen.

Onze klant wil kandidaten voor langere tijd aan zich binden, dus krijg je bij gebleken geschiktheid vast werk voor onbepaalde tijd.

CAO is volgens metaal nijverheid.

Wat wij vragen


-Minimaal LBO opleidingsniveau
-Minimaal 1 jaar ervaring nodig op het gebied van samenstellen en shopfitten bij voorkeur in de jachtenbouw.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het maken van stalen, roestvaststalen en cunifer leidingen voor met name de luxe jacht bouw. Nevenbranches zijn straatmeubilair, fietsbeugels – de zogenaamde nietjes – hydrofoortanks en brandstofunits.

Bedrijf is gevestigd in de omgeving van Rotterdam en gemakkelijk bereikbaar vanaf Dordrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Solliciteren

Heb je het gevoel dat dit de baan is die bij je past en ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van een ambitieus team? Reageer dan direct en mail naar lonnekemuller@werktalent.com.

Deel via social media:

Lonneke Muller

Lonneke Muller

078 – 611 92 92 
lonnekemuller@werktalent.com

WhatsApp Lonneke Muller   


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent