Leergierige MIG/MAG lasser

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

De MIG – MAG lasser die wij zoeken heeft niet alleen een stabiele hand maar heeft een scherp oog voor detail en plaatst kwaliteit boven kwantiteit.

Wat ga je doen?
Op het servicepunt in Rotterdam ga je samen met een team van 7 andere collega lassers diverse (MIG MAG) laswerkzaamheden uitvoeren. Daarbij werk je nauw samen met de metaalbewerker en de assemblage monteurs en leg je samen met je team direct verantwoording af aan de vestigingsmanager. Je bent dus niet vies van korte lijnen en een niet-lullen-maar-poetsen cultuur.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt;

- Salaris tussen €9,50 tot €13,00 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Werken in een hecht team met een prettige, informele werksfeer
- Vast werk voor langere tijd met een uitzicht op een vast dienstverband
- Een full time werkweek van 39 uur per week
- 24 vakantiedagen per jaar
- 8% vakantiegeld
- Opleidingskansen

Wat wij vragen

Wat vragen we?

- Een MIG – MAG lascertificaat
- Enige jaren laservaring
- Een gerelateerde MBO opleiding als constructiebankwerker, metaalbewerker, e.d. is een pré

Het belangrijkste: zin om te lassen en de wil om het vak te leren en daarin te blijven ontwikkelen.

Over het bedrijf

Vind jij het belangrijk om te werken bij een bedrijf waar hard werken en gezelligheid de boventoon voeren? Onze opdrachtgever, in regio Rotterdam, vindt zijn oorsprong in België en er heerst dus een ook een hechte, gezellige sfeer. Heb je grote ambities? Mooi, onze opdrachtgever ook! Hoewel ze gevestigd zijn in Rotterdam en België opereren ze niet alleen in Europa maar ook wereldwijd, zo hebben ze recentelijk nog hun positie versterkt in Brazilië en de Verenigde Staten.

Wat maken ze? Aluminium constructies voor de scheepsvaart; aluminium schuifluiken, scheepsluiken, gangways en dekuitrusting. Kwalitatief materiaalgebruik en maatwerk is hetgeen hen onderscheidt.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever en kun je op zeer korte termijn op gesprek en - indien het van beide kanten goed bevalt - zo snel mogelijk starten.
 

Ben je op zoek naar een vaste baan als lasser of wil je meer informatie? Bel, mail of app naar Thomas: 06 –33 37 86 43 of thomasdebruijne@werktalent.com

Deel via social media:

Thomas de Bruijne

Thomas de Bruijne

06-33 37 86 43
thomasdebruijne@werktalent.com

WhatsApp Thomas de Bruijne      Ga naar instagram van Thomas de Bruijne


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent