Sales Representative Techniek

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

In de rol van sales manager/ accountmanager vervul je een belangrijke commerciële taak. Als vertegenwoordiger concentreer je je op de Nederlandse markt om nieuwe relaties op te bouwen en contacten te onderhouden met bestaande relaties en partners. Je pleegt veelvuldig acquisitie in jouw verkoopgebied. Je inventariseert de wensen van ondernemers en investeerders, denkt actief met hen mee en voorziet hen van technisch en commercieel hoogstaande en heldere adviezen voor het juiste kassenbouw project. Vervolgens breng je, in samenwerking met de afdeling calculatie, een passende offerte uit. Je vertegenwoordigt het bedrijf op beurzen en je blijft actief op de hoogte van de ontwikkelingen in de glastuinbouw. Deze functie is ter uitbreiding van de afdeling Verkoop in verband met groei van de organisatie. De afdeling Sales bestaat momenteel uit zes vaste medewerkers.
 

Wat wij bieden

 • Afwisselende en verantwoordelijke functie
  - Groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen
  - Informele werksfeer met betrokken en gedreven collega’s
  - Actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere events organiseert
  - Goede kennismaking- en inwerktraject
  - Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  - X TOPFIT, met o.a. voedingsworkshops, beweegclinics en ergonomie workshops
  - Fulltime functie
  - Salaris, afhankelijk van ervaring
  - Vaste baan met contract bij het bedrijf (Werving & Selectie traject)

Wat wij vragen

Wij zoeken een talentvolle, commerciële sales manager, met een brede interesse en die kan meepraten op klantniveau. Je bent zeer representatief, kunt vlot communiceren, de juiste prioriteiten stellen en je bent resultaatgericht. Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding, in een commerciële richting. Bewezen ervaring in verkoop en presenteren is een pré. Daarnaast heb je affiniteit met bouw/tuinbouw en is kennis van de tuinbouw een pré. 

We vragen een zelfstandige werkhouding, maar vinden het ook belangrijk dat je goed in een team kunt werken. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift, de beheersing van andere moderne talen vormt een pré.
 

Over het bedrijf

Voor een internationaal specialist op het gebied van kasprojecten gericht op innovatie en duurzaamheid zijn wij op zoek naar een Sales Manager Nederland. Met circa 100 medewerkers, een eigen productielijn, een mooi kantoor in Monster (in de buurt van Den Haag) en met internationale collega’s zijn we op zoek naar uitbreiding voor dit bedrijf.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen.

Deel via social media:

Paul de Letter

Paul de Letter

06-47 04 39 36
pauldeletter@werktalent.com

WhatsApp Paul de Letter      Ga naar instagram van Paul de Letter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent