Helpdesk medewerker ICT

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1800,- per maand

Functie omschrijving

Als medewerker op de servicedesk ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle klanten. Er komen de héle dag telefoontjes en tickets binnen en deze handel jij zo goed als je kan af.

Welke werkzaamheden en verantwoordelijkheden komen hier zo'n beetje bij kijken?
• Systemen en blocking issues checken;
• Tickets afwerken;
• Reactie geven op tickets en prioriteiten bepalen;
• Problemen en verzoeken oplossen.

Je geeft dus op allerlei vlakken support aan de klanten, dit kan zijn van zeer eenvoudige vragen tot gehele netwerken die er uit liggen. Gelukkig sta je er niet helemaal alleen voor en heb je altijd collega's die je graag willen helpen als je vast loopt! Na een aantal jaar ben je een volwaardige service agent en groei jij erg graag door naar de tweede lijn.

Wat wij bieden

Wij zijn er van bewust dat we een hoop van je vragen, wij willen je hier erg graag voor bedanken en belonen. Dus naast het feit dat wij meerdere keren per jaar supervette uitjes hebben, zoals karten, barbecueën op het strand of real-life escape room in een stad, bieden we je graag het volgende:

• Direct in dienst bij de opdrachtgever;
• Startsalaris tussen €1.600 - €2.100 bruto per maand;
• Fulltime, vaste baan;
• Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
• 25 vakantiedagen;
• 8 % vakantiegeld;
• Pensioenregeling (vanaf 21 jaar)
• Legendarische vrij-mi-bo's ;
• Mogelijkheid tot lunch van de zaak;
• Doorgroeimogelijkheden.

Omdat wij partner zijn van een aantal grote partijen, moeten wij onze medewerkers up-to-date houden door bepaalde opleidingen en certificeringen aan te bieden. Dit doen wij niet omdat het 'moet', maar omdat we dat zelf heel graag willen! "Wij gaan voor niets minder dan het beste voor ons en onze medewerkers!"

Wat wij vragen

Wat een veelzijdige functie hè?! Dat is ook precies wat jij zoekt! Je wilt álles weten van de ICT, duikt hier volledig in en bent mega nieuwsgierig naar hoe bepaalde processen werken. Je ziet werk liggen en weet dit eigen te maken.

Ook verwachten wij dat je de volgende kwaliteiten bezit:
• MBO niveau 4 werk - en denkniveau, aangevuld met een opleiding richting ICT;
• Enige ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld tijdens stages;
• Woonachtig in de omgeving van Gorinchem (driehoek Tilburg, Utrecht, Rotterdam).

Eigenlijk ben jij dé ICT-nerd anno 2018: naast het feit dat je de taal spreekt, kan je moeiteloos op verschillende niveaus communiceren en weet je klantbehoeften goed in te schatten. Je kan erg goed zelfstandig werken, dit vind je ook prettig omdat je op deze manier jezelf en je kwaliteiten goed kan laten zien. Maar ook in teams werken is voor jou geen probleem: samen staan we sterker!

Over het bedrijf

Ruim 20 jaar geleden heeft de huidige directeur dit bedrijf opgezet met grote dromen. En soms komen dromen uit! Inmiddels zijn zij uitgegroeid naar één van de grootste, vooruitstrevende IT-bedrijven van Gorinchem en omgeving. Op dit moment werken er zo'n 60 mensen op het hoofdkantoor in Gorinchem en verzorgen zij totaalpakketten voor MKB, alles op het gebied van ICT kunnen en willen zij aanbieden.


Daarnaast zijn zij partner van diverse grote organisaties, wat maakt dat zij vooruitstrevend, innovatief en uniek kunnen zijn. Ze beschikken over alle informatie over de nieuwste technieken en met hun nieuwsgierige ogen bekijken zij of zij deze willen doorvoeren naar de klanten; het moet wel tof genoeg zijn!

Solliciteren

De werving en selectie is met goed vertrouwen in handen gelegd van WerkTalent Gorinchem. De eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner waar wij de procedure begeleiden. Zo plannen we de gesprekken in, evalueren wij deze en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Reageer dan voor 15 november per mail, app of telefoon.

Floortje de Valk
06-19034538
floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent