Gek op stekken en telen? Medewerker Bloemenkwekerij

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Aalsmeer
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Als Teeltmedewerker houd je je bezig met teelt ondersteunende taken en de dagelijkse gewasverzorging. Je zorgt voor de gewasverzorging van de planten. Daarnaast controleer je het gewas op groei, signaleer je afwijkingen of groeiverstoringen die veroorzaakt worden door ziekten of plagen. Je voert biologische en chemische gewasbescherming en ziektebestrijding uit op verzoek en onder toezicht (o.a. spuiten). Je registreert productiegegevens. Verder stuur je tijdelijke of medewerkers aan. Je werkzaamheden kun je naar eigen inzicht indelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de orde, netheid en hygiëne van jouw kassen. Wekelijks zit je bij het teeltoverleg, waar de lopende zaken betreffende het gehele productieproces van de diverse producten besproken worden. Dit alles maakt de dag zeer afwisselend.

Het bedrijf heeft een Green Academy om groene talenten op te leiden. Dat betekent dat je in deze functie de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en daarnaast houd je jouw kennis op peil.

Wat wij bieden

Het bedrijf biedt jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische, internationale organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense is.

De organisatie biedt een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals: collectieve regelingen, waaronder winstafhankelijke uitkering, pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten en een goed salaris afgestemd op je rol en ervaring.
Men biedt jou volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast werken er binnen het bedrijf enthousiaste en gemotiveerde collega’s! 
In 2018 is de 1epaal geslagen voor de bouw van 13.000 m2extra kasruimte op de locatie in Rijsenhout, speciaal ontworpen voor de opkweek van jonge planten.

Wat wij vragen

Je bent leergierig, proactief en samenwerkingsgericht ingesteld. Je bent flexibel ten aanzien van werken binnen en buiten de dagspiegel om en in het weekend (zaterdag en zondag). Je bent gedisciplineerd en werkt gestructureerd. Je hebt groene vingers en gevoel voor planten. Je werkt nauwkeurig en zet graag de puntjes op de i. 
- Een afgeronde agrarische opleiding bij voorkeur op mbo-niveau of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk - en denkniveau;
- In het bezit van spuitlicentie 1 en in bezit van of bereidheid tot het, op korte termijn, behalen van spuitlicentie 2.

Over het bedrijf

Dit bedrijf, gevestigd in de regio Aalsmeer en Schiphol is een innovatief tweede generatie familiebedrijf, opgericht in 1941 Het bedrijf heeft inmiddels wereldwijd haar sporen verdiend als veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal aan professionele kwekers.

Met ruim 2.000 toegewijde en vakbekwame medewerkers vanuit Nederland, Europa en ver daarbuiten produceert men per jaar meer dan 900 miljoen jonge planten uit zaad en stek.

Assortiment
Men biedt kwekers een ongeëvenaard assortiment van meer dan 4.000 verschillende bloemen en plantenrassen. Soorten van het allerhoogste kwaliteitsniveau, in schitterende kleurvariaties en gekweekt op basis van de meest innovatieve, waar mogelijk duurzame, technieken. Bovendien weet men hoe men deze producten succesvol op de markt kan brengen. Dat is het bedrijf haar kracht.

Solliciteren

Herken je jezelf in deze uitdagende en afwisselende functie?

Solliciteer dan middels de button op deze pagina of stuur jouw CV met motivatie aan: almere@werktalent.com

Wij zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent