Service Engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 5000,- per maand

Functie omschrijving

Op gebied van procesmeting is het expertiseniveau en de werkwijze uniek. Dit geldt niet alleen voor de standaardtoepassingen maar vooral ook voor de veeleisende toepassingen die maatwerk vereisen.

Als Service Engineer ben jij verantwoordelijk voor het correct functioneren van de geinstalleerde systemen bij klanten,.

Wat wij bieden

Wat mag je verwachten?
-Een toffe functie waarin je alle speelruimte krijgt die je mag verwachten en een passend traject om jouw ontwikkeling en persoonlijke groei te stimuleren
-Een passend salaris en gunstige primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden
-Werken bij een topwerkgever

Wat wij vragen

Jouw verantwoordelijkheden
Binnen deze zeer zelfstandige functie is onze Service Engineer verantwoordelijk voor de uitvoer van preventieve en corrective onderhouds en controlewerkzaamheden. Daarbij voer je ook reparaties uit en verhelp je storingen aan instrumentatie na levering. Jij draagt zorg over inbedrijfstellingen, controles en oplossen van storingen bij klanten in heel Nederland.
Als Service Engineer is het belangrijk dat je jouw kennis opbouwt en op peil houdt middels zelfstudie en aangeboden trainingen. Je schakelt veelal met de servicecoördinatoren die de planning en een deel van de administratie doen.

Concreet je takenpakket
-Functioneel inspecteren van instrumentatie;
-Signaleren van gebreken en dreigende storingen en het adequaat oplossen ervan
-Uitvoeren van reparaties aan of vervangen van onderdelen van de instrumentatie;
-Het zorgvuldig beheren van meetinstrumenten, materialen en voertuig;
-Het punctueel verzorgen van de nodige administratieve werkzaamheden waaronder het opstellen van werk- en controlerapporten;

Om deze functie uit te kunnen voeren beschik je over
-HBO werk-en denkniveau (WTB, E‚ CT, TN)
-Vanzelfsprekend beschik je over ruime ervaring in een vergelijkbare omgeving
-Nederlands en Engels communicatief goed onderlegd (mondelijk en schriftelijk)
-Initiatiefrijk, flexibel, creatief in oplossingen en commercieel

Over het bedrijf

De organisatie
Een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industrie. Met name zijn ze gespecialiseerd in meetinstrumenten voor de petrochemie, en dit is ook het werkveld waar jij je mee bezig gaat houden. Het is een mooie organisatie om voor te werken, zo heeft onze relatie productiefaciliteiten in tien landen verpreid over de continenten. Deze wordt uitgevoerd vanuit de hoofdvestiging Dordecht, nabij Rotterdam.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent