Ervaren logistiek magazijnmedewerker gezocht!

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2250,- per maand

Functie omschrijving

7:45 uur tijd voor een bakkie met je collega’s voordat je aan de slag gaat. Vandaag komen er 14 vrachtwagens aan die gelost moeten worden en ook opnieuw beladen moeten worden. Je stroopt samen met je collega’s de mouwen op, zet de radio op je favoriete zender en springt over op modus; niet lullen maar poetsen mentaliteit. Uiteraard let je op de kwaliteit van inkomende goederen en zorg je ook voor orde en netheid in het magazijn ondanks de drukte.
 
 

Wat wij bieden

Bedrijven met ieder hun eigen product / specialisatie staan te springen om goede magazijnmedewerkers met ervaring binnen de logistiek! Dit is het moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Wij zoeken mensen die fulltime beschikbaar zijn, die niet bang zijn om vieze handen te krijgen, die magazijnwerk als een soort fitness zien en die op zoek zijn naar een vaste baan. 
 

Wat wij vragen

Het belangrijkste is dat jij sterk in je schoenen sta, dat je geen uitdaging uit de weg gaat en dat je wekker op tijd afgaat. Wij hebben een ontzettend groot aanbod aan vacatures als logistiek/magazijnmedewerkers, die wij graag persoonlijk met je doornemen. Misschien hebben wij wel een nieuwe uitdaging die aansluit op hetgeen wat jij wil!
 

-Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag en omgeving;
-Je bent in het bezit van een vca certificaat (pré);
-Je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtruckcertificaat (pré);
-Je hebt een rijbewijs
-Staat open voor een fulltime baan en bedrijf waar je voor langere tijd wil werken.
 
 

Over het bedrijf

Wij als WerkTalent hebben veel opdrachtgevers op het gebied van techniek, industrie en logistiek die barsten van de vacatures. Ze staan te springen om mensen met ervaring in het magazijn. Wil je bij de kleine aannemer om de hoek werken of vind je het juist leuk om bij de landelijke bekende opdrachtgevers te werken?

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met onze partner en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0644846527.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.


Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent