Junior AutoCAD tekenaar

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Ede
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Als AutoCAD tekenaar ben je bezig met het maken van P&ID’s, opstellingstekeningen en leidingtekeningen van stoomsystemen. In het begin wordt je ingezet om het 2D tekenwerk onder begeleiding te maken. Later krijg je de verantwoordelijkheid om volledige 3D tekeningen van appendages, stoomketels en leidingsystemen te maken.

Naast het tekenwerk wordt je ook ingezet voor het maken van laslijsten, appendagenlijsten en leidingoverzichten van geprefabriceerde leidingdelen uit de werkplaats in Excel. 

Wat wij bieden

Naast de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een ervaren AutoCAD tekenaar bieden wij:
- Goed salaris;
- Een fulltime vaste baan;
- Sterke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

 • Werktuigbouwkundige achtergrond;
  - Interesse in stoomsystemen;
  - De ambitie hebben om 3D AutoCAD te leren tekenen;
  - 2D tekeningen kunnen maken in AutoCAD;
  - P&ID’s kunnen lezen en onder begeleiding deze ook kunnen tekenen;
  - Goed ruimtelijk inzicht;
  - Ervaring met Excel.
   

Over het bedrijf

Het bedrijf is een van de oudste Stoomketelbedrijven van Nederland. Al meer dan 100 jaar bouwen, reviseren en verkopen ze industriële stoomketelinstallaties in de buurt van Wageningen. Naast de verhuur en verkoop richten ze zich ook op het onderhoud van stoomketelinstallaties. Ze beschikken over een groep vakbekwame en goed opgeleide technici die de onderhoudswerkzaamheden van A tot Z beheersen.


Door haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve werkwijze zijn ze de laatste tijd hard gegroeid. Ook internationaal wordt er flink aan de weg getimmerd.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Tijmen van Baalen

Tijmen van Baalen

0645205394
tijmenvanbaalen@werktalent.com

WhatsApp Tijmen van Baalen      Ga naar instagram van Tijmen van Baalen


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent