Industrieel cleaner gezocht!

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Klundert
Salaris € 2350,- per maand

Functie omschrijving


-Het uitvoeren van diverse (voorbereidende) straal- en/of reinigingswerkzaamheden met behulp van hoge druk- of straalapparatuur.
-De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats bij onze opdrachtgevers op diverse projectlocaties binnen Nederland, maar af en toe ook in het buitenland.
-Je werkt samen met collega’s in wisselende diensten.
-Je bent werkzaam vanuit de vestiging in Klundert

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt je een arbeidsvoorwaardenpakket conform de cao Orisma. Daarnaast zorgt zij voor goede arbeidsomstandigheden en vindt het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in je werk. Daarom krijg je bij haar de kans om breed opgeleid te worden en indien mogelijk door te groeien naar een andere functie.
In eerste instantie is deze fulltime baan op uitzendbasis, maar na gebleken geschiktheid vast werk voor onbepaalde tijd.

Wat wij vragen


-Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer.
-Minimaal LTS-niveau
-Je bezit de certificaten VCA, SIR-Hoge Druk Spuiter en SIR-Adembescherming B (pré).
-Je hebt een pro-actieve werkhouding en bent flexibel en klantgericht en je weet dat werken conform (veiligheids-) procedures noodzakelijk is.
-Je woont in de regio Klundert

Beschik je niet over alle benodigde certificaten, maar ben je wel bereid een opleidingstraject te volgen? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Wij bieden je dan de gelegenheid om de ontbrekende certificaten en opleidingen intern bij onze klant te behalen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert zij een diversiteit aan schoonmaak activiteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen- industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Het bedrijf is gelegen in Klundert, zo'n 20 minuten van Breda en 15 minuten van Dordrecht.

Solliciteren

Enthousiast geraakt door deze functie? Mail dan nu naar lonnekemuller@werktalent.com of bel naar 078 611 92 92.

Deel via social media:

Lonneke Muller

Lonneke Muller

078 – 611 92 92 
lonnekemuller@werktalent.com

WhatsApp Lonneke Muller   


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent