Assistent planner

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

In de zomermaanden plan je voornamelijk Service aanvragen, de airco doet het niet en dit moet zo snel mogelijk op gelost worden! Je moet er zelf ook niet aan denken in de hitte te zitten, terwijl je het al zo druk hebt.

In de wintermaanden houd je je vooral bezig met het pannen van de onderhoudsbeurten welke inbegrepen zitten bij het onderhoudscontract. Als het werk het toelaat ga je ook de montage monteurs inplannen.

Jouw hoofdtaken bestaan uit (het assisteren bij) het:

• Aannemen en verwerken van telefonische meldingen van klanten;
• Bestellen van materialen bij leveranciers;
• Inroosteren van storingsdiensten;
• Inplannen van service bezoeken;
• Inplannen van onderhoud;
• Inplannen van montageprojecten.

Het coachen, aansturen en motiveren van de monteurs ligt bij de planner en de service coördinator maar de omgang met monteurs is uiteraard wel belangrijk. In de vakantieperiode neem je hun taken over, dus dan werk je volledig zelfstandig.

Wat wij bieden

Wij weten dat wij best een hoop van je vragen, je moet alles nog leren en je eigen draai vinden. Daarom bieden wij onder andere de volgende basis arbeidsvoorwaarden: 

• Fulltime, vaste functie;
• Startsalaris tussen €1.800 en €2.300 bruto per maand; 
• Opleiding - en doorgroeimogelijkheden;
• Diverse vak-gerelateerde cursussen; 
• Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd. 

Daarnaast hebben wij op ons kantoor nabij Gorinchem regelmatig gezellige vrij-mi-bo's, organiseren we verschillende teamuitjes en zijn wij volop aan het groeien en altijd in ontwikkeling. 

Wat wij vragen

Natuurlijk kan jij goed plannen en organiseren, ben je prettig in de omgang ga je graag met mensen om. Je wilt kosten wat kost iedereen tevreden houden en mede hierdoor heb je absoluut geen 09.00 tot 17.00 uur mentaliteit; het werk moet af!

Om deze veelzijdige, hechtische functie in te kunnen vullen verwachten wij dat je (minimaal) de volgende kwaliteiten bezit:

• MBO niveau 4 werk - en denkniveau;
• Stressbestendig;
• Woonachtig in de directe omgeving van Gorinchem.

Daarnaast zou het fijn zijn als je al enige ervaring in een soortgelijke functie hebt, al willen je met alle plezier het vak leren!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever biedt een totaal pakket betreft installatie voor klimaatbeheersing. Zo produceren, leveren, monteren en onderhouden zij hun eigen unieke producten vanuit hun verschillende maatschappijen. Door deze unieke manier van werken, komt de klant niets tekort!

Zoals een totaalservice moet zijn, bieden zij ook onderhoud - en service contracten aan de klanten aan. Vanuit de vestiging in de omgeving Gorinchem (precies tussen Rotterdam, Tilburg en Utrecht), worden deze planningen gemaakt en de monteurs aangestuurd. In verband met uitbreiding zijn wij voor de serviceafdeling op zoek naar een assistent planner.

Solliciteren

Het vertrouwen is bij WerkTalent Gorinchem neergelegd om op zoek te gaan naar de juiste nieuwe collega. De eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie en organisatie, maar bovenal jóuw wensen, ambities en toekomstbeeld. 

Mocht dit een match zijn met deze vacature, brengen we je met veel plezier onder de aandacht. Als hier ook de klik gevoeld wordt, begeleiden we je in het gehele proces en feliciteren we je van harte met je nieuwe baan! 

Enthousiast geworden over deze functie, heb je nog vragen of ben je benieuwd wat onze functiespecialisten voor je kunnen betekenen? Bel, mail of app dan even! 

Floortje de Valk | 06-19034538 | floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent