Hardwerkende medewerker schermtechniek

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 1700,- per maand

Functie omschrijving

In deze functie ga jij als medewerker schermtechniek/onderhoudsmonteur zowel in het binnen- als buitenland aan de slag met het plaatsen en onderhouden van schermdoeken in de kassen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het plaatsen van de schermen, het controleren van de draden en tandbanden en deze zo nodig vervangen of invetten. Ook zoek je uit wat de oorzaak is van de benodigde reparaties en probeert deze preventief te voorkomen. De schermdoeken worden bovenin de kas geplaatst; je bent dan ook voornamelijk op 4 á 5 meter hoogte werkzaam: het is dus van belang dat je geen last hebt van hoogtevrees!

In de inwerkperiode werk je voornamelijk in Nederland; wanneer je een vaste kracht bent geworden zul je ook in de kost gaan in het buitenland.

Wat wij bieden

 • Werken in een team vol met enthousiaste collega's
  - Mogelijkheid tot werken in het buitenland: extra vergoedingen
  - Een salaris tussen de €1700 en 1800 bruto per maand o.b.v. 40 uur
  - 40+ uren
  - Fulltime en vast werk
  - Geen ervaring vereist, motivatie en affiniteit wel!

Wat wij vragen

 • Niet bang om op hoogte te werken
  - Niet vies van hard en lang werken
  - Eigen vervoer is een pré
  - Je bent technisch aangelegd
  - Bereid om in zowel binnen- als buitenland te werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een technisch installatiebedrijf gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag. De organisatie houdt zich bezig met het plaatsen, onderhouden en eventueel repareren van schermen in de kassen; dit doen zij zowel in het binnenland als buitenland. De afgelopen maanden zijn er kleine en grote projecten uitgevoerd in o.a. Frankrijk, Japan en Australië.

Het vaste team van de opdrachtgever bestaat uit ongeveer 15 mensen. Het is een jong en fris bedrijf welke erg innovatief, betrouwbaar en snelgroeiend is. Naast de projecten waar zij regelmatig mee bezig zijn, bieden ze ook een 24/7 service aan voor onderhoud en storingen.

Solliciteren

Ben jij de harde werker die wij zoeken? Solliciteer door op de rode knop te drukken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om in aanmerking te komen voor deze functie hebben wij een recent CV van je nodig. Vergeet deze niet bij te voegen!

Deel via social media:

Pascal Wissenburg

Pascal Wissenburg

06-46 40 55 20
pascalwissenburg@werktalent.com

WhatsApp Pascal Wissenburg      Ga naar instagram van Pascal Wissenburg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent