Proces Operator Frisdrank

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Als Fulltime Operator in 3 ploegensysteem ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en ombouwen van productieapparatuur van een productielijn. Uiteindelijk rapporteer je direct aan de Assistent Teamleider Productie. Deze vaste aanstelling is voor langere tijd met uitzicht op een vast contract.

We hebben verschillende machines staan in de fabriek waarop je werkzaam kan zijn. Ook reinig je de machines, apparatuur en leidingen en ben je verantwoordelijk voor het aan- en/of afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen.

Erg belangrijk is de kwaliteit van de producten. Het is dan ook een van je belangrijkste taken als Operator om kwaliteitscontroles en de registratie hiervan uit te voeren. Het zorgdragen voor de (voedsel)veiligheid, milieu, orde en de netheid staan hierbij centraal.

Wij willen continu verbeteren. Als Operator speel je daar een belangrijke rol in. We vragen dan ook van je dat je verbetervoorstellen inbrengt en implementeert en deelneemt aan verbeterteams.

Als full time Operator ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces bij een machine. Het is van belang dat je zo nodig ingrijpt als er veranderingen of moeilijkheden voorkomen. Zo komt wel eens voor dat een machine een storing heeft, de taak van de Operator is dan om zoveel mogelijk de eerste lijnstoringen te verhelpen. Ook betekent het dat je collega’s zoveel mogelijk ondersteunt en samenwerkt.

Wat wij bieden

•Een marktconform salaris. Inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding;
•ploegentoeslag van 128 en 111%
•een vakantietoeslag van 8%;
•reiskosten vergoeding

Wat wij vragen

We zijn naar jou op zoek als nieuwe collega als je de ambitie hebt om je te blijven ontwikkelen, je kennis te vergroten en je wilt inzetten voor voortdurende verbetering en groei. Wat je nog meer nodig hebt om aan de slag te gaan als Operator:
Beschikbaar voor 5 ploegen
• MBO 3 werk- en denkniveau met technische affiniteit of VAPRO;
• Enige relevante ervaring, waarvan een aantal jaar als operator;
• Food achtergrond is een grote pré, de grote voorkeur gaat uit naar een productie omgeving met vergelijkbare machines zoals carrouselvullers;
• Je hebt een verantwoordelijke en proactieve houding en bent zeer kwaliteitsbewust. Je hebt oog voor detail en je wilt je graag inzetten om de afdeling op te zetten en verder te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever in de omgeving van Weert is de grootste producent en bottelaar van frisdranken.

Solliciteren

Heeft u na het lezen van deze vacature nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken, neem dan even contact op met Onno van den Berg of solliciteer direct via onderstaande gegevens.
T. 040 303 09 80
E. onnovandenberg@werktalent.com

Deel via social media:

Onno van den Berg

Onno van den Berg

06-30 09 95 26
onnovandenberg@werktalent.com

WhatsApp Onno van den Berg      Ga naar instagram van Onno van den Berg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent