Operator 5-ploegen 16,42 per uur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Weert
Salaris € 2900,- per maand

Functie omschrijving

Als fulltime Operator in vast dienstverband ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en ombouwen van productieapparatuur van een productielijn. Uiteindelijk rapporteer je direct aan de Assistent Teamleider Productie.

We hebben verschillende machines staan in de fabriek waarop je werkzaam kan zijn. Ook reinig je de machines, apparatuur en leidingen en ben je verantwoordelijk voor het aan- en/of afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen.

Erg belangrijk is de kwaliteit van de producten. Het is dan ook een van je belangrijkste taken als Operator om kwaliteitscontroles en de registratie hiervan uit te voeren. Het zorgdragen voor de (voedsel)veiligheid, milieu, orde en de netheid staan centraal.

Wat wij bieden

Deze functie wordt uitgevoerd in een 5 ploegen systeem. Voor deze ploegendienst geldt een toeslag van 128,1% voor elk gewerkt uur. het startsalaris van een operator bedraagt € 16,42 bruto per uur.

Wat wij vragen

Wat heb je nodig om als operator aan de slag te gaan?
•MBO 3 werk- en denkniveau met technische affiniteit
•enige relevante ervaring, waarvan een aantal jaar als operator;
•food achtergrond is een grote pré, de grote voorkeur gaat uit naar een productie omgeving met vergelijkbare machines zoals carrouselvullers;
•Je hebt een verantwoordelijke en proactieve houding en bent zeer kwaliteitsbewust. Je hebt oog voor detail en je wilt je graag inzetten om de afdeling op te zetten en verder te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Voor een frisdrank producent uit de omgeving van Weert en Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een fulltime operator die in een vast dienstverband 5 ploegen wil werken voor een productieonderneming die een grote verscheidenheid aan dranken produceert en verpakt, zoals frisdranken, mineraalwater, sappen en energydranken. Deze productielocatie geeft jou 150 nieuwe collega's.

Solliciteren

Solliciteer direct via onderstaande gegevens. Mocht je na het lezen nog vragen hebben of wil je de mogelijkheden bespreken neem dan snel contact op.
T. 040 303 09 80
E. onnovandenberg@werktalent.com

Deel via social media:

Onno van den Berg

Onno van den Berg

06-30 09 95 26
onnovandenberg@werktalent.com

WhatsApp Onno van den Berg      Ga naar instagram van Onno van den Berg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent