Teamleider productie 5 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als Teamleider Productie geef je leiding aan een team van 15 operators in onze lokatie in Eindhoven omgeving. Je voert opleidings-, functionerings-, verzuim- en beoordelingsgesprekken en werkoverleg. Je bent gewend eindverantwoordelijkheid te dragen, en samen met je team en collega teams een optimaal productieproces te leveren. In deze functie rapporteer je aan de productie manager. Je bent bezig met het realiseren van het productieproces aan de hand van de geplande productie in termen van kwantiteit, kwaliteit, kosten, milieu en (voedsel) veiligheidseisen. Verder verzamel, analyseer en rapporteer je de productiegegevens over het verloop van het productieproces op basis van de vastgestelde KPI’s. Je initieert en coördineert verbetertrajecten (WCM, TPM). Je stemt af met de Technische Dienst wat betreft storingen en onderhoud.

 

Wat wij bieden

Samenwerking, eigen ideeën en ontwikkeling vinden wij belangrijk. De functie van Teamleider Productie kent volop uitdagingen en je zal werken met de allernieuwste technologieën. Om je kennis up-to-date te houden investeren we in je opleidingen en ontwikkeling. Het is een fulltime functie in ploegendienst. We belonen je voor deze belangrijke rol met:

-vast contract voor bepaalde tijd
-een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond);
-ploegentoeslag van 28% o.b.v. 5-ploegen;
-vakantietoeslag van 8%;
-een vaste eindejaarsuitkering 3%;
-een bonus op basis van financiële resultaten van 8%;
-25 vakantiedagen;
-een prima pensioen met beperkte eigen bijdrage;
-een bijdrage voor ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding.

Wat wij vragen

Dan ben jij iemand met een frisse inbreng die verantwoordelijkheid neemt, proactief is en kwaliteit levert. Je bent to the point, standvastig, besluitvaardig en weet op een goede manier je team te coachen en motiveren opdat iedereen op correcte wijze met collega’s en klanten samenwerkt. Tevens heb je:

-woonachtig in omgeving Eindhoven
-minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;
-minimaal 5 jaar relevante ervaring als leidinggevende;
-ervaring als leidinggevende binnen een productieomgeving;
-ervaring in de levensmiddelenbranche is een pre;
-ervaring met het initiëren en coördineren van verbetertrajecten;
-je bent kwaliteitsbewust en kunt goed plannen & organiseren;
-oplossings -en resultaatgericht.

Over het bedrijf

Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen van vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. We zijn een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’ productietechnologieën.

Solliciteren

Wil je voor deze functie in aanmerking komen of wil je de mogelijheden bespreken? Neem dan contact op via onderstaande gegevens of stuur je cv en motivatie en wellicht zien we jou binnenkort op onze vestiging.

Deel via social media:

Onno van den Berg

Onno van den Berg

06-30 09 95 26
onnovandenberg@werktalent.com

WhatsApp Onno van den Berg      Ga naar instagram van Onno van den Berg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent