Commercieel medewerker binnen- buitendienst gezocht

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als fulltime Commercieel Medewerker Binnen- Buitendienst ben je een vertegenwoordigen van de organisatie. Jij weet nieuwe leads binnen te halen, maar ook after-sales op te volgen. Je werkzaamheden zijn divers. Deze bestaan namelijk uit klantbeheer, te denken aan after-sales, nieuwe leads opvolgen. Daarnaast komen er ook administratieve taken bij kijken zoals het opstellen van offertes, inplannen service afspraken en contractuele zaken. Je functioneert dus als accountmanager en relatiebeheerder. Deze taken vinden zowel in de binnen als buitendienst plaats. De ene keer kan het voorkomen dat de persoon naar het een opdrachtgever moet nadat er onderhoud aan verschillende liften heeft plaatsgevonden, maar een scenario wat ook voor kan komen is dat er bij een verenging van eigenaren een vergadering bijgewoond wordt, om commerciële zaken te bespreken. 

 

Wat wij bieden

 • Diversiteit in werkzaamheden en grote mate van zelfstandigheid 
  - Deel uit maken van een super mooi internationaal bedrijf, waar sky the limit is
  - Salaris tussen de €3400,00 en €4000,00 afhankelijk van ervaring en leeftijd
  - Bonus regeling 
  - Bedrijfswagen tot je beschikking, in overleg is auto van de zaak mogelijk
  - Werktijden: 9 tot 5 
  - Standplaats: Rotterdam 
  - Contract voor bepaalde tijd op full time basis, met uitzicht op vaste aanstelling   

Wat wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau
  - Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciele binnen- buitendienst (waarbij relatiebeheer aan te pas kwam) functie
  - Technisch inzicht verreist (werkervaring in een elektrotechnische branche is een grote pré) 
  - Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift 
  - Je bent representatief, weet snel te schakelen en uiterst belangrijk je bent goed in het onderhouden en het leggen van klantcontact 

Over het bedrijf

Het bedrijf is begonnen als klein ingenieursbureau in Zwitserland waar de eerste lift werd gebouwd. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een internationale speler in de markt. Binnen de organisatie zijn er meer dan 60.000 medewerkers werkzaam om meer dan een miljard mensen die de opdrachtgever haar liften en roltrappen gebruiken dag in, dag uit van dienst te zijn. De organisatie is actief in meer dan 100 landen met een wereldwijd netwerk van productievestigingen met de nieuwste technologieën.Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

Je komt op kantoor en pakt een kop koffie. Vervolgens ga je kijken of er aanvragen zijn of dat je after-sales werkzaamheden kan verrichten. Je ziet dat er onderhoud is gepleegd aan 4 liften bij het Erasmus MC. Je gaat daar langs in een auto die jij tot je beschikking hebt gekregen van je werkgever. Je spreekt af met je contact persoon en zorgt dat alles naar goede orde wordt aghandeld. Daarnaast check je uiteraard of jouw organisatie nog iets voor deze klant kan betekenen. Terug op kantoor verwerk je de order zodat alle zaken netjes worden afgehandeld. Vervolgens gaat de telefoon, je hebt een lead gekregen waar je diezelfde dag nog langs kan gaan om een opdracht binnen te halen. Jij weet snel te schakelen en zorgt voor een snelle afronding van lopende zaken en pakt deze nieuwe lead op. Wat mensen over jou zeggen na je bedrijfsbezoek? Je bent servicegericht, oplossingsgericht, meedenken, een goede gesprekspartner en een uitstekende vertegenwoordiger van de organisatie.

Solliciteren

Solliciteerd direct of stuur jouw CV met motivatiebrief naar bodenotter@werktalent.com. Sluit jouw profiel aan bij deze vacature? Dan nodigen wij jou uit op intakegesprek. Weet jij een goede indruk achter te laten? Dan stellen wij jou voor bij onze opdrachtgever. Is onze opdrachtgever net zo enthousiast als wij over jou, dan word je uitgenodigd op een sollicitatiegesprek op locatie van de opdrachtgever. Afhankelijk van het aantal sollicitanten zullen er vervolgens 1 tot 3 sollicitatierondes plaatsvinden.

Deel via social media:

Bo den Otter

Bo den Otter

010 – 243 73 83 
bodenotter@werktalent.com

WhatsApp Bo den Otter    Ga naar instagram van Bo den Otter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent