Intercedent bij WerkTalent

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Sleeuwijk
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Keer op keer bezorg jij werkzoekenden een stralende glimlach, omdat je hen een nieuwe baan bezorgd hebt. En iedere keer als jij bij een potentiële klant bent geweest, kom je terug met een vacature. Dát zijn precies de twee onderdelen waarom jij zo’n perfecte match bent met de uitzendbranche!
 
WerkTalent ziet het anders! Wij geven jou de ruimte om op je eigen manier de beste resultaten te boeken en zo naast WerkTalent ook juist jezelf te ontwikkelen. Zie jij WerkTalent ook zitten?
 
Keer op keer laat jij jouw kwaliteiten als Intercedent schitteren op de vestiging in Sleeuwijk om: nieuwe klanten te scoren en werkzoekenden aan een passende baan te helpen. Daar zorg jij natuurlijk niet alleen voor, want ook jouw manager en collega intercedenten werken hier keihard aan mee. Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je ondersteund door ons service center die met raad en daad voor je klaar staat.
 
Saaie werkdagen kennen we niet bij WerkTalent. Er komt in de rol van intercedent veel op je af en als het niet vanzelf op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw fulltime werkweek gevuld met:
 
- Diverse contactmomenten met uitzendkrachten. Van het inschrijven van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van uitzendkrachten bij (potentiële) opdrachtgevers;
- Veel telefonisch contact met potentiële en bestaande klanten om werkende kandidaten voor te stellen;
- Het online (job sites/social media) of in de WT database searchen naar passende kandidaten die je bij een mogelijke match direct benaderd en inplant voor een eerste kennismaking;
- Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen;
- Door jouw creatieve sales acties scoor jij nieuwe business en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen;
- Relatiebeheer. WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze partners. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt ervoor dat ze je nummer niet op hoeven te zoeken, maar uit het hoofd kennen.

Wat wij bieden

Wat wij bieden:

- Een baan waar vrijheid en ondernemerschap centraal staan;
- Salaris in overleg;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Uitzicht op een vast dienstverband; Net als met onze klanten en uitzendkrachten hebben wij ook bij jou de
focus op een lange termijn relatie;
- Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy;
- 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 Adv-dagen;
- Elke dag lunchen op kosten van WerkTalent;
- Werken binnen een gezellig, hecht team. 

Wat wij vragen

Wat wij vragen:

- Een afgeronde mbo-(niveau 3 of 4) of hbo-opleiding;
- Je krijgt energie van telefonische sales;
- Ervaring in de uitzendbranche als Intercedent is een grote pre;
- De grenzeloze ambitie om ondernemend te werk te gaan en jezelf nog verder te ontwikkelen;
- En winnaarsmentaliteit;
- Saleskwaliteiten die je combineert met een gunfactor waardoor jouw netwerk jou iedere keer weer weet te vinden;
- Een bodemloze creativiteitsput. Jij komt iedere keer weer verrassend uit de hoek.
 
 

Over het bedrijf

WerkTalent ziet het anders
Eigenwijs en stoer in combinatie met een professionele- en servicegerichte werkwijze: dat is WerkTalent. Als mens gestuurde organisatie bestormen wij de uitzendmarkt al sinds 2001, en hoe! Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Geen loze beloftes, geen poespas, maar woorden en daden.
Door de platte structuur, de heldere manier van communiceren en de korte lijnen, kunnen wij iedere klant en werkzoekende uitstekend bedienen. De ontwikkeling van WerkTalent staat nooit stil, net als jouw persoonlijke ontwikkeling binnen WerkTalent. Je wordt iedere dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren

De match is er…omdat jij het, net als ons, ook anders ziet. Jij bent ready for succes! Waar wacht je nog op? Solliciteer op deze intercedent vacature en vertel ons waarom jij thuis hoort in onze familie. Je kunt jouw cv sturen naar marinkodehaas@werktalent.com of bellen naar 06-30111905.

Deel via social media:

Marinko de Haas

Marinko de Haas

06-30 11 19 05
marinkodehaas@werktalent.com

WhatsApp Marinko de Haas      Ga naar instagram van Marinko de Haas


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent