Heftruckchauffeur met allround werkzaamheden

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 1900,- per maand

Functie omschrijving

In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en tevens je zorg dat zij op de juiste plaats in het magazijn komen te staan. Soms is het ook nodig om je collega’s op andere afdelingen te ondersteunen met de overige werkzaamheden in het magazijn.

Het betreft een fulltime baan met een flexibel werkrooster. Overuren maken is mogelijk en je werkt zo nu en dan ook een keer in de avond of in het weekend.

Wat wij bieden

 • Fulltime baan voor langere tijd
  - Een salaris tussen de € 1600- € 2000
   

Wat wij vragen

 • Ervaring met het besturen van een heftruck
  - Een geldig heftruckcertificaat of de bereidheid deze te behalen
  - Je beschikt over eigen vervoer (auto)
  - Je bent flexibel en enthousiast!

   

Over het bedrijf

Een logistiek dienstverlener in omgeving Waddinxveen gespecialiseerd in transport en warehousing. De dienstverlening is slechts niet alleen op gebied van op-en overslag maar kan aangepast worden aan de wensen van de klant. Binnen een dynamische bedrijf werken waar geen dag hetzelfde? Jij bent een persoon die overzicht heeft, leiding kan geven en kennis heeft van diverse processen op gebied van logistiek. Binnen dit bedrijf kun je werken met veel zelfstandigheid, gedreven collega's en binnen een informele werksfeer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie, mail of bel dan snel, dan maken wij graag een afspraak om eens kennis te maken! 0180767001

Deel via social media:

Kim van de Velde

Kim van de Velde

0613499578
kimvandevelde@werktalent.com

WhatsApp Kim van de Velde      Ga naar instagram van Kim van de Velde


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent