Administratief / aftersales medewerker ( parttime )

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

In deze veelzijdige, parttime functie sta je iedere dag in contact met onze klanten en interne afdelingen. Geen dag is hetzelfde. Zo ben je de ene dag het visitekaartje van de organisatie, als telefoniste / receptioniste. De volgende dag richt jij je volledig op de facturatie en weer een dag later ben je bezig met relatiebeheer / after sales en peil je de tevredenheid van de klanten.

Verantwoordelijkheden welke hier bij horen zijn:
• Telefooncentrale bedienen;
• Klanten ontvangen;
• Facturen maken, versturen, inboeken en uitzoeken;
• Klanten na bellen hoe ons product bevalt.

Door jouw commercieel inzicht weet jij de klantbehoeftes goed in te schatten. Wanneer je verkoopkansen aanvoelt, deel jij je kennis met je klanten zo waar nodig verbind je hen door naar de verkoop binnendienst of accountmanager.

Wat wij bieden

Wij zijn een bedrijf met een no-nonsense cultuur en er werken mensen met hart voor de zaak. De klant staat echt op nummer 1 en er wordt alles aan gedaan om de hoge klanttevredenheid te waarborgen. Naast hard werken is er ook ruimte voor lol en plezier met elkaar.

Ook bieden wij graag het volgende:

• Parttime functie voor ongeveer 24 uur;
• Prima salaris van €1.800 - €2.300 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
• Uitdagende, vaste baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Diversiteit en afwisseling;
• Gezellige vrij-mi-bo's en leuke teamuitjes.

Wat wij vragen

Omdat je altijd met diverse taken tegelijkertijd bezig bent, is een goed organiserend vermogen geen overbodige luxe; je moet overzicht kunnen houden en alles administratief op orde hebben. En wellicht de meest kritische succesfactor in deze functie…. Klantgericht zijn! Het werk is af wanneer alles voor de klant op orde is en een 9-5 mentaliteit past niet in onze cultuur.

Verder vragen wij: 
• MBO werk- en denkniveau;
• Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en schrift;
• Ervaring met het Office-pakket.

Over het bedrijf

Wij zijn een toonaangevende, internationaal opererende bedrijf met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van brandstofmanagement. Omdat wij alles onder één dak hebben, worden langdurige relaties opgebouwd en onderhouden. Daarnaast ontwikkelen wij onze producten van A tot Z, waardoor wij korte en snelle communicatielijnen zowel richting de klant als de collega hebben.

Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Giessenburg, een klein dorp vlakbij Gorinchem maar onze klanten zitten gevestigd in het hele land: van Rotterdam tot Tilburg en van Utrecht tot Breda. In dit leuke kantoor komen alle afdelingen samen en sluiten we de week altijd af in onze eigen kroeg!

Solliciteren

Het vertrouwen is bij WerkTalent Gorinchem neergelegd om op zoek te gaan naar de juiste nieuwe collega. De eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie en organisatie, maar bovenal jóuw wensen, ambities en toekomstbeeld.

Mocht dit een match zijn met deze vacature, brengen we je met veel plezier onder de aandacht. Als hier ook de klik gevoeld wordt, begeleiden we je in het gehele proces en feliciteren we je van harte met je nieuwe baan!

Enthousiast geworden over deze functie, heb je nog vragen of ben je benieuwd wat onze functiespecialisten Office voor je kunnen betekenen? Bel, mail of app dan even!

Floortje de Valk | 06-19034538 | floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent