Operator leidinggevend

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leimuiden
Salaris € 2400,- per maand

Functie omschrijving

Als leidinggevend operator werk je als meewerkend voorman in de productie, je gaat de mensen aansturen op de werkvloer, je organiseert de werkzaamheden en zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de functionele aansturing en begeleiding van een team van 15-25 personen. Je zorgt er met jouw team voor dat bestellingen van klanten tijdig en correct worden geproduceerd. Je houdt overzicht, controleert of alles volgens de planning en regels gaat en speelt in op onverwachte situaties.

Daarnaast probeer je je teamleden zoveel mogelijk te motiveren en te ontwikkelen. Verder weet je optimaal gebruik te maken van de aanwezige kennis, vaardigheden, machines en ingrediënten.

Je werkt nauw samen met je collega-voormannen (m/v) en legt verantwoording af aan de Ploegchef.

Wat wij bieden

Jij verdiend en krijgt!
Vast werk, een contract voor bepaalde tijd voor 7 maanden en op termijn een Vaste aanstelling
Een top salaris; afhankelijk van jouw ervaring rond de € 2350 bruto per maand exclusief ploegentoeslag a 20%
3% eindejaarsuitkering.
Een werkweek van 36 uur in ploegendienst (ochtenddiensten 06:00 tot 16:00 & avond-nachtdienst van 21:00 uur tot 06:00 uur).
4 dagen werken 3 dagen vrij!! De werkweek begint op woensdag tot en met zaterdag of zondag tot en met woensdag. De woensdag of zondag werkweek staat voor langere tijd vast.
Je krijgt een reiskostenvergoeding. Het bedrijf ligt dichtbij Schiphol, vanuit Amsterdam en Den Haag is het na de juiste afslag 3 minuten verwijderd van de snelweg

Wat wij vragen

Wij vragen:
Ervaring in het bedienen van productiemachines
Leiderschap
Fulltime beschikbaar
Doorzettingsvermogen
Verantwoordelijkheid
Oplossingsgerichtheid

Ben jij een geboren leider, weet jij mensen te motiveren, weet jij een eenheid te maken van jouw team? JA. Dan ben jij onze nieuwe aanwinst!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist in het produceren van Sushi. In de afgelopen twintig jaar zijn ze gegroeid naar 175 medewerkers. De komende jaren willen zij dit verder ontwikkelen en zijn daardoor op zoek naar jou. Deze delicatesse-maker zorgt ervoor dat duizenden consumenten verliefd zijn geworden op Sushi.

Solliciteren

Heb jij interesse in de bovenstaande vacature, dan ontvangen wij graag een sollicitatie. Mocht je eventueel nog vragen hebben, kun je contact opnemen via ons telefoonnumer: 0180-767001

Deel via social media:

Quinty Flier

Quinty Flier

0180 – 76 70 01 
quintyflier@werktalent.com

WhatsApp Quinty Flier      Ga naar instagram van Quinty Flier


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent