Bikkelharde ijzervreters gezocht! Lasser, assemblage etc

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Ben jij een techneut met passie voor metaal? Ben jij niet bang om vieze handen te krijgen. Wij zoeken metaalbewerkers, assemblage medewerkers, operators, lassers en monteurs. Kom je uit de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag en omgeving en heb je ervaring in de metaal? Laat dan nu je cv achter en wij gaan op zoek naar jouw droombaan!
 

-Als medewerker in de metaal houd je je bezig met het bedienen van machines, onderhouden van het machinepark of het lassen, knippen, boren, maken of opbouwen van metalen onderdelen.
-Je werkt in dagdienst of eventueel in ploegendienst binnen een klein of groot bedrijf.
-We hebben vaste banen voor zowel jong als oud.

Wat wij bieden

De salarissen zijn in de afgelopen maanden flink gestegen en bedrijven staan te springen om goede techneuten! Dit is het moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Wij zoeken mensen die fulltime beschikbaar zijn en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste baan.  

Wat wij vragen


-Je hebt een technische opleiding of achtergrond in de techniek, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, constructiebankwerk, verspaning, mechatronica of als lasser.
-Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag en omgeving.
-Je bent in het bezit van een vca certificaat (pré)
-Je hebt een rijbewijs en staat open voor een fulltime baan en bedrijf waar je voor langere tijd wil werken.
 

Over het bedrijf

Onze klanten zijn actief in het vervaardigen van metalen producten. Dit kunnen bijvoorbeeld meubelen, half fabricaten, scheepsonderdelen of auto onderdelen zijn. Op basis van jouw cv en wensen kijken we waar je het beste past! Stuur je cv door, leun achterover en laat ons het werk doen! Een goed cv levert je zomaar 3 gesprekken op bij leuke klanten in de buurt. Het gaat hierbij om vaste banen!

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met onze partner en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0644846527

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent