Startende Willie Wortels gezocht! Elektromonteur etc

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 1950,- per maand

Functie omschrijving

Heb jij verstand van draadjes en een passie voor elektro? Word jij een echte Willie Wortel? Wij zoeken elektro- storing- en opbouwmonteurs etc. Deze kunnen gespecialiseerd zijn op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, elektro en mechanica. Kom je uit de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag en omgeving en heb je ervaring in de elektrowereld? Laat dan nu je cv achter en wij gaan op zoek jouw droombaan!
 
• Als medewerker in de elektro kan je je bezighouden van het assembleren van bijvoorbeeld goederen- of personenliften tot aan het monteren van elektrotechnische aansluitingen.
• Je werkt in dagdienst of eventueel in ploegendienst binnen een klein of groot bedrijf.
• We hebben vaste banen voor zowel jong als oud.
 

Wat wij bieden

De salarissen zijn in de afgelopen maanden flink gestegen en bedrijven staan te springen om beginnende Willie Wortels die zij kunnen kneden! Dit is het moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Wij zoeken mensen die fulltime beschikbaar zijn en die op zoek zijn naar een vaste baan. 
 

Wat wij vragen


-Je hebt een technische opleiding of achtergrond in de techniek, bijvoorbeeld elektrotechniek (MBO en/of HBO), verspaning, sterkstroom of mechatronica;
-Op de hoogte bent van de NEN 1010 & NEN 3140 normen, of bereid een cursus te volgen;
-Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam en omgeving;
-Je bent in het bezit van een vca certificaat (pré);
-Je hebt een rijbewijs;
-Staat open voor een fulltime baan en bedrijf waar je voor langere tijd wil werken;
-Je bent accuraat, leergierig, inventief, verantwoordelijk en creatief.

Over het bedrijf

Onze klanten zijn actief in het vervaardigen met alles waar elektronica in voorkomt. Dit kunnen bijvoorbeeld liften, half fabricaten, zonnepanelen, informatiemechanica of scheepsonderdelen zijn. Op basis van jouw cv en wensen kijken we waar je het beste past! Stuur je cv door, leun achterover en laat ons het werk doen! Een goed cv levert je zomaar 3 gesprekken op bij leuke klanten in de buurt. Het gaat hierbij om vaste banen!

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met onze partner en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0644846527.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent