Magazijnmedewerker / Voorraadbeheerder

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker / Heftruckchauffeur in de regio Leiden die op zoek is naar een vaste baan en zich voor de langere termijn wilt binden.

Jij krijgt een belangrijke rol in het productieproces; je zorgt ervoor dat binnenkomende goederen juist opgeslagen worden en uitgeleverd worden aan de productieafdelingen.

Je verwerkt via de computer de binnenkomende goederen en je werkt via FIFO met handscanner, zodat goederen traceerbaar blijven. Daarnaast heb je ervaring op de hef of reachtruck of wil je hier graag beter in worden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een Tijdelijk contract van 7 maanden waarbij jij de mogelijkheid krijgt om een contract te verdienen en te aanvaarden bij de opdrachtgever.
Het uurloon is conform cao en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Voor 23 + ligt het uurloon tussen de €11,90 en €12,35 exclusief ploegentoeslagen.
Je gaat gemiddeld 38 uur per week werken in ploegendienst verdeeld over 4 dagen, op zaterdagavond en zondagochtend wordt er niet gewerkt. De rest van de week zal je volgens rooster worden ingepland.

Wat wij vragen

Voor de functie van magazijnmedewerker zijn wij op zoek naar iemand die:
•Minimaal beschikt over een afgeronde MBO niveau 2 opleiding
•Ervaring heeft op de hef of reachtruck,
•Werken in ploegendiensten en een 4 daagse werkweek. Je werkt 4 dagen per week, de dagen en tijden zijn variabel, het weekend is onderdeel van de werkweek. Zaterdag avond valt niet onder de werkweek.

Ben jij proactief, weet jij prioriteiten te stellen in het logistieke proces, ben jij niet bang om de verantwoordelijkheid op je te nemen en ben jij secuur, dan zien we graag jouw cv tegemoet.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever nabij Leiden produceert dagelijks meer dan 300 unieke dagverse eindproducten. Het assortiment varieert en als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument groeit onze opdrachtgever gezond en gestaag.

Solliciteren

Snel een reactie! Bel ons voor een afspraak of stuur je contactgegevens/ cv en wij nemen contact met jou op

Deel via social media:

Jacob Kuijt

Jacob Kuijt

06-33 04 47 07
jacobkuijt@werktalent.com

WhatsApp Jacob Kuijt     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent