Vaste baan als machinist mobiele kraan

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Nieuwegein
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Als machinist mobiele kraan bij onze opdrachtgever verricht je tal van werkzaamheden in de GWW. Onder leiding van je uitvoerder zorg je ervoor dat de te verrichten werkzaamheden tijdens projecten conform beoogde uitvoering en planning worden gerealiseerd.

Je taken zijn:
Onder leiding van de uitvoerder voer je de werkzaamheden uit op civiele en cultuurtechnische wijze uit. Meten en uitzetten en samenwerken met de grondwerker indien aanwezig.

Wat wij bieden

Wat kunnen wij jou bieden?

- Afwisseling en uitdaging in de werkzaamheden
- Goede werksfeer
- Vaste baan met fulltime contract
- Ruime opleidingsmogelijkheden
- Een vast dienstverband
- Passend salaris op basis van ervaring en werkniveau

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

- Bij voorkeur een machinisten opleiding
- VCA 1 of 2 Rijbewijs B
- Kunnen werken in teamverband
- Proactief en zelfstandig
- Goede communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Alles wat te maken heeft met infra, sport en groen doet onze opdrachtgever. Zij groeien steeds verder door, waardoor ze op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Utrecht (Nieuwegein).

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Heb je geen cv paraat of niet bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match. Mail naar tomvanderlugt@fcutrechtatwork.nl of bel naar 0644524790.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent