Machinist Drukvacuum/Hoge Druk/Industrieel Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerdijk
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Je gaat fulltime aan de slag als industrieel reiniger (hogedrukspuiter/medewerker industriële reinging).
Jouw taken bestaan o.a. uit het uitvoeren van alle voorkomende (industriële) reinigingswerkzaamheden met behulp van vacuüm- en hogedrukapparatuur. Je gaat de vacuüm- en hogedrukwagens besturen en bedienen en verricht  alle overige daarbij komende werkzaamheden.
Je werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op diverse projectlocaties binnen Nederland, maar af en toe ook in het buitenland.
Je werkt samen met collega’s in wisselende diensten en je bent werkzaam vanuit de vestiging Moerdijk, goed te bereiken vanuit o.a. Dordrecht, Klundert en Zevenbergen. 

Wat wij bieden


Onze opdrachtgever biedt je een arbeidsvoorwaardenpakket conform de cao Orisma. Daarnaast biedt onze opdrachtgever je goede arbeidsomstandigheden en vinden ze het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in je werk. Daarom krijg je de kans om breed opgeleid te worden en indien mogelijk door te groeien naar een andere functie. Het betreft hier vast werk!

Wat wij vragen

Jouw profiel:

Voor deze functie zoeken wij mensen die ervaring en/of affiniteit met (industriële) reinigingswerkzaamheden hebben en full time beschikbaar zijn.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en rijbewijs C (CE is pré) en
    beschikt over eigen vervoer.
  • Je bezit de certificaten CCV-b, VCA, SIR-Druk Vacuüm Machinist en SIR-

Hoge Druk Machinist.
Je bent flexibel, klant- en resultaatgericht en je weet dat werken conform
(veiligheids-) procedures noodzakelijk is.
De Nederlandse taal beheers je goed
Je woont in regio Moerdijk.

Beschik je niet over alle benodigde certificaten, maar ben je wel bereid een opleidingstraject te volgen? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Onze opdrachtgever biedt je dan de gelegenheid om de ontbrekende certificaten en opleidingen intern te behalen.

Over het bedrijf

Onze relatie is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert zij een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Solliciteren


Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Lonneke Muller

Lonneke Muller

078 – 611 92 92 
lonnekemuller@werktalent.com

WhatsApp Lonneke Muller   


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent