oproepkrachten-productiemedewerker/logistiek medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Tilburg
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving


Voor de locatie Tilburg van onze relatie zijn wij regelmatig op zoek naar oproepkrachten die of in dagdienst of in de ploegen enkele dagen per week kunnen werken. Ideale bijbaan voor studenten die een mooie zakcent willen verdienen. Je kunt aan de slag als logistiek medewerker, productie medewerker, inpakker, en operator. Ideaal studentenwerk!

Wat wij bieden


-goede verdiensten (in ploegen 20 % toeslag)
-flexibel inzetbaar op alle dagen van de week
-atv-toeslag en reiskostenvergoeding (indien van toepassing)

Wat wij vragen


-enkele dagen per week beschikbaar
-bij voorkeur in bezit van VCA
-flexibele instelling

Over het bedrijf

Onze relatie is een wereldwijde producent van food ingredients, flavours en geïntegreerde oplossingen, en levert aan vrijwel alle spelers in de voedingsmiddelen-, dranken-, en farmaceutische industrie. Het is een dynamische en succesvolle organisatie met een duidelijk toekomstplan. De organisatie is de afgelopen 40 jaar enorm gegroeid en is inmiddels één van de grootste en technologisch meest geavanceerde producenten van deze producten ter wereld. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Breda.

Solliciteren

wil je graag bijverdienen naast bijvoorbeeld je studie, dan is dit de ideale (bij)baan bij een leuke en sociale werkgever! Stuur vandaag je c.v. nog, zodat we je zo snel mogelijk aan de slag kunnen krijgen.

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Jacqueline Dam

Jacqueline Dam

06-44 34 19 70
jacquelinedam@werktalent.com

WhatsApp Jacqueline Dam     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent