Assistent Electro Monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2750,- per maand

Functie omschrijving

Als assistent elektromonteur verricht je elektrotechnische werkzaamheden op het gebied van aanleggen en installeren van elektrotechnische installaties. Samen met een vast team verzorg je alle aansluitingen zoals heat tracing op de locatie in Rotterdam. Elektrische heat tracing is de toevoeging van elektrische warmte op buizen, leidingen, tanks, vaten, filters en andere installaties met als doel een medium op een bepaalde temperatuur te houden. Hiervoor dien je kabels te trekken en moeten deze vervolgens worden afgemonteerd. Een hele veelzijdige rol in de industrie.
 

Wat wij bieden


- Fulltime job (+/- 39 uur)
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, conform CAO Technisch Installatiebedrijf
- Uitdagende en afwisselende functie
- Informele organisatie
- Opleidingsmogelijkheden
- Tijdelijk werk met uitzicht op contract bij het bedrijf

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een monteur die beschikt over een MBO opleiding Elektrotechniek. Je bent kwaliteitsgericht, representatief en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent in het bezit van Basis VCA en een rijbewijs B en VOG. Daarnaast vindt je het niet erg om vies te worden.
 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een landelijk erkend elektrotechnisch installatiebedrijf, die is opgericht in Den Haag. Ze ontwerpen, adviseren en installeren alle voorkomende werkzaamheden voor particulieren en bedrijven in de utiliteit en industrie. Voor één vaste klant in de industrie is het bedrijf op zoek naar extra versterking. Dit bedrijf heeft een grote locatie in de Rotterdamse haven (omgeving Rotterdam, Westland) waar ze de op en overslag verzorgen van diverse oliën / vetten en andere producten. Voor deze vaste klant voeren ze alle nodige elektrotechnische werkzaamheden uit op de locatie.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

Deel via social media:

Paul de Letter

Paul de Letter

06-47 04 39 36
pauldeletter@werktalent.com

WhatsApp Paul de Letter      Ga naar instagram van Paul de Letter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent