Vakmensen gezocht!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2350,- per maand

Functie omschrijving

Ben jij toe aan iets nieuws? Of zoek je juist een mooie startersfunctie in de bouw & techniek? Onze klanten staan te springen voor de ervaren vakmensen maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor de starters in de techniek. Wij hebben vacatures als elektromonteur in de woningbouw, utiliteit of industrie. Maar wij zoeken ook lassers, CNC operators of metaalbewerkers. Ook kunnen wij loodgieters gebruiken die bij particulieren thuis van alles gaan maken en repareren. De verschillende functies zijn ontzettend divers en bijna alles is mogelijk. Heb je nog geen idee? Ook prima, wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Wat wij bieden

 • Na een uitzendperiode de mogelijkheid tot een vast contract bij de opdrachtgever of,
  - Rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever
  - Een vaste full time baan voor onbepaalde tijd
Wat wij vragen

 • Ervaring en/ of opleiding in de techniek
  - Interesse in de techniek
  - Toe aan een vaste baan
  - Woonachtig in de omgeving van Tilburg, Breda, Eindhoven of Den Bosch

  Het belangrijkste is dat je ervaring of affiniteit hebt in de techniek. Wij hebben een ontzettend groot aanbod aan vacatures, die wij graag persoonlijk met je doornemen. Voor de starters hebben wij klanten waar je intern kan worden opgeleid. Voor de ervaren vakmannen hebben wij nieuwe uitdagingen die aansluiten op hetgeen wat jij wilt!
   

Over het bedrijf

Wij als WerkTalent hebben veel technische opdrachtgevers die barsten van de vacatures. Ze staan te springen voor de ervaren vakmensen maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor de starters in de techniek. Je moet denken aan bedrijven in de installatie-, elektro- en metaaltechniek. Wil je bij de kleine aannemer om de hoek werken of vind je het juist leuk om bij de landelijke bekende opdrachtgevers te werken? Lees dan snel verder.

Solliciteren

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct; brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:

Brian Hauwert

Brian Hauwert

06-30 02 06 99
brianhauwert@werktalent.com

WhatsApp Brian Hauwert      Ga naar instagram van Brian Hauwert


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent