Project Controller

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 4000,- per maand

Functie omschrijvingWat je gaat doen?
Als Project Controller ben je onderdeel van een vast team waarmee je grote projecten afrondt. De projecten hebben een scope van €2 tot €35 miljoen en bevinden zich door heel Nederland. Je maakt het project van de start tot het einde mee: van offerte tot aan de financiële afronding. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie rondom een project. Je brengt in kaart wat de kosten en opbrengsten zijn, gekoppeld aan de budgetten die hiervoor zijn uitgetrokken. Jouw analyses en bevindingen verwerk je in periodieke projectrapportages. Je speelt daardoor een belangrijke rol in de voortgangsbewaking van het project. Zelfstandigheid en commercieel inzicht zijn erg belangrijk. Je rapporteert aan de Projectmanager en geeft gevraagd, en ongevraagd, advies.
 

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?
Je begint de dag met het voorbespreken van de Project Review met de Project Manager voor een groot project. Je hebt de forecast voorbereid met de belanghebbenden en legt samen de laatste hand aan de definitieve forecast.  Je hebt later die dag een afspraak met de Business Unit Controller en Business Unit Manager in Dordrecht om deze review te houden, waarin jouw rol van groot belang is om het juiste beeld van het project vast te kunnen stellen voor het bedrijf. Later die dag ben je bezig met het inrichten van een nieuw project, waarbij je zeker stelt dat dat budgetten vanuit de calculatie goed verdeeld worden. Je stemt je keuzes goed af met alle belanghebbenden en sluit de dag af met het uitzoeken van een claim van een onderaannemer, waarbij je controleert of de scope juist gedefinieerd is in het contract van de onderaannemer en de aannemelijkheid van de financiële onderbouwing toetst met de Project Manager.

Wat wij bieden

Wat mag je verwachten?


-Werken voor een landelijke topwerkgever die in jouw ontwikkeling investeert!
-Een passend salaris;
-Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 13 ADV-dagen en een winstuitkering;
-Een passende leaseauto;
-Personeelsvoordeel, ga bijvoorbeeld met korting naar een bungalowpark!

Wat wij vragen

Wat neem je mee?
-HBO werk- en denkniveau en een achtergrond in Finance;
-Ervaring met werken in een projectorganisatie;
-Bereidheid om aanvullende cursussen te volgen;
-Beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal;
-Goede communicatieve vaardigheden;
-Je bent bereid om naar de verschillende projectlocaties, door heel Nederland, te reizen.

Over het bedrijf

Onze relatie is specialistisch in complexe industriële oplossingen. Met 23 business units verspreid over het land en internationale vertakkingen is haar core business het bedenken, realiseren, onderhouden van effectieve en innovatieve (maat)oplossingen ter verbetering van industriële productieprocessen.

Solliciteren

Voel jij je geinspireerd na het lezen van het functieprofiel? Schroom niet om te mailen of bellen of solliciteer direct met je cv en overtuigende motivatiebrief!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent