Groenvoorziener / Hovenier

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Sliedrecht
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Als fulltime medewerker Groenvoorziener ben je vooral bezig met onderhoudsprojecten in de groenvoorziening. Denk hierbij aan projecten bij de overheid, onderwijs, zorg en woningcorporaties. Je legt tuinen aan, je doet het onderhoud, stuurt collega's aan en je hebt contact met opdrachtgevers. Het is een functie vol met verantwoordelijkheden.

Wat wij bieden

Wat biedt de klant jou?
• Marktcomfort salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Opleidingsmogelijkheden
• Kans op vast werk voor onbepaalde tijd

 

Wat wij vragen

Wat verwachten ze van jou?
Afgeronde opleiding MBO-groen
• VCA-certificaat
Rijbewijs
• Ervaring in het groenonderhoud
• Zelfstandig en prima communicatieve vaardigheden 

Over het bedrijf

Onze klant is een oer Hollands hoveniersbedrijf. Hij begon op 19 jarige leeftijd met het aanleggen van tuinen. Nu zijn ze 30 jaar verder en hebben ze meer dan 100 medewerkers in vaste dienst, die dagelijks bezig zijn met het onderhouden van tuinen en het aanleggen van buitenruimtes. Ze hebben projecten door heel Nederland, dit alles doen zij vanuit maatschappelijk én sociaal-economisch verantwoorde visie.

Heb jij groene vingers dan is dit wat voor jou! Het bedrijf is gevestigd in Sliedrecht, wat tussen Gorinchem en Dordrecht ligt.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure. 

Ben je enthousiast geraakt?
Stuur dan je CV naar laurensbesjes@werktalent.com of bel of app naar 06- 41281498 

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent