Werkvoorbereider / Calculator

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Sliedrecht
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Als fulltime Werkvoorbereider/Calculator houd jij je vooral bezig met het opstellen van calculaties en het maken van offertes voor onderhouds- en aanlegwerkzaamheden. Je zorgt voor de juiste documentatie voor het aanbestedingsproces en je regelt de inkoop daarvan. Je verwerkt de aanvragen van KLIC-meldingen en omgevingsvergunningen en stelt EMVI-plannen op. Daarnaast zorg je ook voor de nacalculatie van projecten.

Wat wij bieden

Wat biedt de klant jou?
• Marktcomfort salaris naar kennis en ervaring
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Opleiding en doorgroeimogelijkheden
• Kans op vast werk voor onbepaalde tijd
• Elke vrijdagochtend koffie met gebak 

Wat wij vragen

Wat verwachten ze van jou?  
• MBO / HBO werk- en denk niveau
• Ervaring met RAW-bestekken en UAV-GC
• Minimaal 1 jaar ervaring in soortgelijke functie

Over het bedrijf

Onze klant is een oer Hollands hoveniersbedrijf. Hij begon op 19 jarige leeftijd met het aanleggen van tuinen. Nu zijn ze 30 jaar verder en hebben ze meer dan 100 medewerkers in vaste dienst, die dagelijks bezig zijn met het onderhouden van tuinen en het aanleggen van buitenruimtes. Ze hebben projecten door heel Nederland, dit alles doen zij vanuit maatschappelijk en sociaal-economisch verantwoorde visie. Het bedrijf is gevestigd in Sliedrecht, wat tussen Gorinchem en Dordrecht ligt.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure. 

Ben je enthousiast geraakt?
Stuur dan je CV naar laurensbesjes@werktalent.com of bel of app naar 06- 41281498

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent