Laat jij machines bewegen? Elektromonteurs gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Binnen de werkplaats bouw je de machines op en vindt de inbedrijfstelling en het testen plaats. Vervolgens wordt een machine gedemonteerd en ga je (alleen of met een team) naar de klant om hem daar weer op te bouwen en in bedrijf te stellen. Ook verzorg je (op termijn) het onderhoud en de storingen. Je werkt met een gevarieerd takenpakket en geen dag (en machine) is hetzelfde. Het leuke is dat je 50% in de werkplaats bezig bent en 50% bij de klant op locatie zit. Uiteraard krijg je (wanneer je klaar bent voor zelfstandige buitendienst) een auto van de zaak!
 

Wat wij bieden

In deze leuke fulltime baan kom je direct in dienst bij onze klant, geen uitzend of detachering. Het doel is een vast contract, jobhoppers worden hier niet gelukkig! Het salaris bedraagt maximaal € 2.600,- bruto per maand, dit is afhankelijk van je ervaring. 

Wat wij vragen

Je hebt bijvoorbeeld een afgeronde opleiding MTS Werktuigbouwkunde, Mechatronica, High Tech Metalektro, Elektro techniek niveau 3 of 4. Ervaring is niet vereist, eventueel een leuke startfunctie dus! VMBO in combinatie met ervaring mag ook. Als je daarnaast ook nog een beetje uit de buurt van Tilburg (Breda, Waalwijk, Gorinchem, Oosterhout) komt ontvangen we graag je cv!
 

Over het bedrijf

Werken aan stapelaars, weegmachines, doseermachines, vulmachines, transportsystemen en verpakkingsmachines, welke techneut wil dat nou niet!? Onze klant is actief in de Benelux en een gedeelte van Europe, geen lange internationale reizen dus! Ze hebben een waanzinnig mooi pand en moderne werkplaats.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen! Een appje mag ook altijd. 

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent