Elektromonteur machinebouw, jouw kans!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Drunen
Salaris € 2800,- per maand

Functie omschrijving

Gave functie bij een mooie machinebouwer in de voedingsmiddelenindustrie, kan het nog beter?! Binnen de werkplaats worden machines van A tot Z gebouwd. Hierbij doe jij de elektrotechniek, dat wil zeggen dat jij je bezig houdt met het bouwen van de kasten, panelen, bedrading, testen, in bedrijfstellen en (maximaal 7 weken per jaar) bij de klant op locatie jouw eigen machines gaat opbouwen! Je krijgt dus te zien wat je maakt! 

Wat wij bieden

Fulltime vaste baan als elektro monteur, direct bij onze klant in dienst, 150 collega's maar zeker geen nummertje en een mooi salaris!

Wat wij vragen

Je hebt een diploma elektrotechniek, woont in de omgeving van Drunen, Waalwijk, Den Bosch of Tilburg en vindt het niet erg om maximaal 7 weken per jaar (op kosten van de zaak) in het buitenland te verblijven. 

Over het bedrijf

Mooie machinebouwer met dorpse mentaliteit. Ze zijn actief in de voeding en hebben zelf alles in huis! Ze engineeren, bouwen, testen, vervoeren en bouwen de machines op bij de klant (over heel de wereld). Met circa 150 man in dienst beslist geen kleine partij.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Achter deze vacature zit een recruiter met 8 jaar ervaring en een technische achtergrond, kom maar op met je vragen! 

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent