Assistent vloerenlegger / monteur

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Werkendam
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Als assistent vloerenlegger / monteur ga je samen met een ervaren vloerenlegger / monteur aan de slag met het leggen van diverse soorten vloeren zoals PVC, Marmoleum en tapijt bij klanten. Uiteraard horen daar ook de voorbereidingen bij zoals bijvoorbeeld egaliseren. De vloeren worden zowel gelegd in woningen van particulieren, maar ook vaak bij bedrijven of als onderdeel van grote bouwprojecten. 100% klanttevredenheid is het doel, dus kwaliteit, nauwkeurigheid en meedenken met de klant zijn daarbij erg van belang. Werknemers die als meubelstoffeerder, meubelmaker, parketlegger of vloerenlegger hebben gewerkt zouden dit werk snel eigen maken. Ook assisteert je bij de monteur met het monteren van bijvoorbeeld zonweringen op locatie. Een afwisselende, leerzame en afwisselende baan.

Wat wij bieden

 • Salaris rond de €2200 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en werkervaring)
  - Leuk werk;
  - Fulltime werk;
  - Vast werk;
  - Werken in een gezellig team;
  - Mogelijkheid tot het krijgen van een contract binnen dit bedrijf;
  - Leren van een leuk vak!

Wat wij vragen

 • Gemotiveerd zijn;
  - Flexibele instelling;
  - Handig aangelegd zijn is een pré;
  - In het bezit zijn van een rijbewijs en een auto is een pre;
  - Fysiek goed in orde zijn;
  - Voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio van Land van Heusden en Altena. Bijvoorbeeld Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam, Gorinchem, Oosterhout of Raamsdonksveer.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van alle soorten vloerbedekking, zonwering, raambekleding en wandbekleding. Dit bedrijf heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in een breed scala aan projecten, variërend van onder meer theater, zorginstellingen, scholen, kantoren en winkelketens. Het doel van dit bedrijf is om iedere keer opnieuw tot een eindresultaat te komen, waarin kwaliteit, uitstraling, gebruiksgemak en duurzaamheid samengaan. Professionele organisaties maken daarom graag gebruik van de kennis en service die dit bedrijf biedt om tot een perfecte inrichting te komen.

Solliciteren

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature en wil je solliciteren? Dat kan! Stuur dan een Whatsapp bericht of bel naar 06 - 30111905. Stuur je liever jouw cv? Stuur deze dan naar marinkodehaas@werktalent.com.

Deel via social media:

Marinko de Haas

Marinko de Haas

06-30 11 19 05
marinkodehaas@werktalent.com

WhatsApp Marinko de Haas      Ga naar instagram van Marinko de Haas


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent