Financieel Administratief medewerker op locatie

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Amersfoort
Salaris € 1900,- per maand

Functie omschrijving

Als Financieel Administratief Medewerker wordt jij eropuit gezonden om op locatie de gehele financiële administratie van de klanten van onze opdrachtgever geheel te verzorgen. We hebben het hier over een deel; bestaande klanten die graag ondersteuning op locatie willen en nieuwe klanten waarbij de financiële administratie nog moet worden ingericht. Samen met de klant ga jij op zoek naar het beste systeem, breng je advies uit en ondersteun je in de werkzaamheden.

Wij zoeken iemand die plezier haalt uit het uitzoeken van (complexe) vraagstukken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en deze taak op zich wilt nemen! Het gaat hier om een nieuwe functie dus is een hoge mate van zelfstandigheid gewenst. Verder zul je voor de finance afdeling op kantoor ondersteunende werkzaamheden uitvoeren en houd je de kwaliteitsstandaarden continue in de gaten. Er wordt gewerkt met de online programma's: Exact Online en Twinfield, enige ervaring hierin is gewenst.

Het kantoor is gevestigd in Amersfoort en goed bereikbaar vanuit omgeving Utrecht, Amersfoort of Arnhem.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever stelt jouw talenten centraal. Eenmaal in dienst word je ontwikkeling gemonitord en wordt er gekeken samen met jou naar je persoonlijke ontwikkeling gekeken en bieden zij daarvoor de passende studiefaciliteiten.  
- Marktconform salaris tussen de €1700 en €2000 bruto per maand
- Vast werk voor onbepaalde tijd
- (interne) Opleidingsmogelijkheden
- Doorgroeimogelijkheden
- Fulltime allround functie met uitzicht op vast dienstverband
- Sfeervolle werkplek in Amersfoort

Wat wij vragen

Om deze veelzijdige en verantwoordelijke functie goed in te kunnen vullen, ben je financieel en administratief zeer sterk onderlegd en heb je enige ervaring met IT. 
De volgende kwaliteiten zijn van toepassing op jou:
- Een afgeronde administratieve MBO-4 opleiding
- Nauwkeurig, analytisch en oplossend gericht kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Amersfoort en verzorgt de gehele financiële administratie van hun klanten. Zij ondersteunen, adviseren en begeleiden op financieel en juridisch gebied.

Solliciteren

Klaar voor een nieuwe stap? Solliciteer dan nu!
Voor vragen ben ik bereikbaar op onderstaande gegevens.

Deel via social media:

Iris Vermeer

Iris Vermeer

06-30 28 09 61
irisvermeer@werktalent.com

WhatsApp Iris Vermeer      Ga naar instagram van Iris Vermeer


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent